Ce înseamnă „Glisează în DM-urile tale …”?

Glisați în DM or Alunecarea în DM sunt expresii de argou pe care oamenii le folosesc în mesaje online sau text atunci când cineva prea încrezător trimite un mesaj privat care nu este întotdeauna binevenit.


Ce sunt DM?

DM înseamnă mesaje directe. Pe unele platforme de socializare, cum ar fi Twitter, aveți o filă care vă permite să trimiteți mesaje private oricărui alt utilizator care vă urmărește (sau pe cei pe care nu vă urmăriți, care au setările DM deschise tuturor). Majoritatea oamenilor se referă la aceasta ca pe un DM pe scurt.

Lifewire / Nusha Ashjaee 


Ce înseamnă când cineva spune „Glisați în DM-urile dvs. ca ...”

Deoarece puteți purta o conversație deschisă cu oricine pe rețelele de socializare, răspunzând la un mesaj sau plasând @username în fața mesajului dvs., DM-urile sunt adesea folosite pentru conversații pe care dvs. și celălalt utilizator ar prefera să le păstrați doar între voi doi. Expresia „alunecă în DM-urile tale” implică faptul că este nevoie de cineva care este foarte lin și îndrăzneț să trimită mesaje private unui străin sau unei cunoștințe online.

În multe cazuri, este o expresie despre care se spune adesea că reprezintă modul în care un utilizator excesiv de încrezător sau chiar cochet ar putea contacta pe cineva pe care îl interesează. „Glisați în DM-urile dvs. ca ...” este uneori însoțit de ceva vizual - o fotografie sau un videoclip pentru a transmite acțiunea sau sentimentul potrivit.


Hashtag-uri populare „Slide Into DMs” pe Twitter

Utilizatorii Twitter publică tweet-uri cu variații ale expresiei „slide in DMs”.

Expresia pare a fi deosebit de populară pentru că este o platformă video pe care oamenii o pot folosi pentru a-și filma propriile interpretări despre ceea ce înseamnă „alunecare” cu adevărat pentru ei - oricât de slăbită, lipsită de grație sau hilară ar putea fi. Lucrul minunat despre astfel de tendințe este că sunt atât de deschise, inspirate de creatorii de conținut social care pot deveni foarte creativi și îi pot folosi pentru a se aplica aproape la orice. Și asta se adaugă doar la viralitate!

Consultați următoarele link-uri hashtag pentru a vedea ce publică tweet-urile pentru această tendință.

Pe Twitter:

  • #SlideIntoYoDMsLike
  • #SlideIntoHerDMs

De asemenea, puteți găsi hashtag-uri similare celor de mai sus folosite atât pe Instagram, cât și pe Tumblr.


Schița și melodia comediei YouTube „Slide In Yo DMs Like ...”

Popularul YouTuber Tpindell a realizat o scurtă schiță de comedie și o parodie muzicală numită „Slide In Yo DMs Like ...” pentru a oferi o reprezentare destul de exactă a modului în care s-ar putea folosi expresia într-o anumită situație, împreună cu mai multe clipuri care se transformă în cântec și diverse stiluri „culisante”.