Ce este Windows ‘Steps Recorder (PSR)?

Steps Recorder este un instrument de combinare keylogger, captură de ecran și adnotare pentru Windows. Este folosit pentru a documenta rapid și ușor acțiunile efectuate pe un computer în scopuri de depanare.

Mai jos este tot ce trebuie să știți despre Steps Recorder - pentru ce este folosit, cu ce versiuni de Windows este compatibil, cum să deschideți programul și cum să îl utilizați pentru a vă înregistra pașii.

Steps Recorder este uneori denumit Problem Steps Recorder sau PSR.

Steps Recorder este disponibil numai în Windows 10, Windows 8 (inclusiv Windows 8.1), Windows 7 și Windows Server 2008.


Pentru ce este utilizat Steps Recorder?

Steps Recorder este un instrument de depanare și asistență utilizat pentru a înregistra acțiunile întreprinse de un utilizator pe un computer. Odată înregistrate, informațiile pot fi trimise oricărei persoane sau grupuri care ajută la depanarea.

Fără Steps Recorder, un utilizator ar trebui să explice în detaliu fiecare pas pe care îl face pentru a reproduce problema pe care o are. Cel mai bun mod de a face acest lucru ar fi să scrieți manual ceea ce fac și să faceți capturi de ecran cu fiecare fereastră pe care o văd.

Cu toate acestea, cu Steps Recorder, toate acestea se fac automat în timp ce utilizatorul se află pe computerul său, ceea ce înseamnă că nu trebuie să se îngrijoreze de nimic altceva decât de pornirea și oprirea Steps Recorder și apoi trimiterea rezultatului.

Steps Recorder este un program care trebuie pornit și oprit manual de dvs. PSR nu rulează în fundal și nu colectează și nu trimite informații către nimeni în mod automat.


Cum se accesează Steps Recorder

Steps Recorder este disponibil din meniul Start din Windows 10 și ecranul de aplicații din Windows 8. Puteți porni, de asemenea, Steps Recorder în Windows 10 și Windows 8 cu comanda prezentată mai jos.

În Windows 7, Problem Steps Recorder, numele oficial al instrumentului în acea versiune de Windows, poate fi accesat cel mai ușor executând următoarea comandă din meniul Start sau din caseta de dialog Executare:

psr

Steps Recorder nu este disponibil ca o comandă rapidă în meniul Start din Windows 7.


Cum se folosește Steps Recorder

Consultați Cum se folosește Steps Recorder pentru instrucțiuni detaliate sau puteți citi mai jos o prezentare generală a modului în care funcționează PSR:

Steps Recorder înregistrează o mulțime de informații foarte utile pentru cineva care depanează o problemă, inclusiv fiecare clic al mouse-ului și acțiunea de pe tastatură.

PSR creează o captură de ecran a fiecărei acțiuni, descrie fiecare acțiune în engleză simplă, notează data și ora exactă în care a avut loc acțiunea și chiar permite înregistratorului să adauge comentarii în orice moment în timpul înregistrării.

Sunt incluse, de asemenea, numele, locațiile și versiunile tuturor programelor accesate în timpul înregistrării.

Odată ce înregistrarea PSR este finalizată, puteți trimite fișierul creat individului sau grupului pentru a ajuta la rezolvarea oricărei probleme care apare.

Înregistrarea realizată de PSR este în format MHTML, care poate fi vizualizat în Internet Explorer 5 și ulterior în orice sistem de operare Windows. Pentru a deschide fișierul, deschideți mai întâi Internet Explorer și apoi utilizați fișierul Ctrl + O comandă rapidă de la tastatură pentru a deschide înregistrarea.