Ce este RouterLogin.com?

Producătorul de rute Netgear are un site web pentru a ajuta clienții care nu-și amintesc adresele routerelor lor. În mod normal, atunci când vă conectați la un router de bandă largă pentru a efectua lucrări de administrare, trebuie să cunoașteți adresa IP internă pentru router. Adresa corectă depinde de modelul routerului și de dacă informațiile implicite ale acestuia au fost modificate. 


Pagina web a adresei routerului Netgear

Multe routere de acasă Netgear sunt configurate pentru a utiliza fie www.routerlogin.com, fie www.routerlogin.net în loc de o adresă IP. Atunci când oricare dintre aceste adrese URL este vizitată din interiorul unei rețele de domiciliu, un router Netgear recunoaște numele domeniilor site-ului web și le traduce automat la adresa IP a routerului corespunzător.

Pentru a vă conecta la un router Netgear:

  1. Deschideți un browser web pe un computer sau dispozitiv mobil conectat la rețea.

  2. Mergeți la bara de adrese și introduceți http://www.routerlogin.net or http://www.routerlogin.com.

  3. Introduceți numele de utilizator și parola pentru router. Numele de utilizator implicit este admin și parola implicită este parola. Dacă numele de utilizator și parola au fost schimbate, introduceți aceste informații.

  4. Se deschide ecranul de pornire pentru router.

Dacă vizitați oricare dintre aceste adrese URL și nu aveți un router Netgear, linkul redirecționează către pagina principală de asistență tehnică Netgear.


Când nu vă puteți conecta

Dacă nu vă puteți conecta la routerlogin.com sau routerlogin.net, încercați acești pași de depanare:

  1. Porniți alimentarea routerului Netgear.

  2. Conectați un computer la rețeaua Wi-Fi a routerului. 

    Unele routere necesită conectarea computerului cu un cablu Ethernet pentru a accesa pagina de administrare a routerului. Este posibil ca o conexiune wireless să nu funcționeze.

  3. Conectați-vă la site-urile web utilizând adresa IP implicită a routerului la http://192.168.1.1. Acest lucru nu va funcționa dacă ați schimbat adresa IP implicită.

  4. Dacă problemele persistă, conectați-vă cu un alt browser sau dispozitiv wireless.

  5. Porniți întreaga rețea.

  6. Dacă toate celelalte nu reușesc, efectuați o resetare din fabrică pe router.