Ce este Pokemon Go Adventure Sync

Adventure Sync este o funcție din Pokemon Go care vă permite să urmăriți pașii și să câștigați recompense fără a deschide măcar aplicația. Funcția a fost adăugată jocului cu actualizarea versiunii 1.93.1 la sfârșitul anului 2018 și nu necesită nicio achiziție în aplicație.


Cum funcționează Pokemon Go Adventure Sync?

Aventura Sync a Pokemon Go se conectează cu Apple Health încorporat pe iPhone și Google Fit pe Android. Aceste servicii, odată activate, transformă în esență un dispozitiv mobil într-un pedometru care poate urmări numărul de pași parcurși și distanța parcursă.

Aceste date sunt apoi sincronizate cu aplicația Pokemon Go, iar activitatea suplimentară este adăugată în fișierul dvs. de joc.

Datorită necesității de a urmări datele în fundal, utilizarea Adventure Sync folosește mai multă energie a bateriei. Cu toate acestea, această utilizare suplimentară nu este semnificativă, în special pe modelele de smartphone-uri mai noi.


Cum să activezi Adventure Sync în Pokemon Go

Aceste instrucțiuni sunt identice pentru versiunea iOS și Android a Pokemon Go.

  1. Deschideți aplicația Pokemon Go pe smartphone.

  2. Apăsați pe Pune mingea icon.

  3. Robinet setările.

  4. Atinge cercul de lângă Sincronizarea aventurilor.

  5. Va apărea un mesaj de confirmare. Atingeți Porniți-l > OK.

  6. Funcția Adventure Sync este acum activată în Pokemon Go.

Avantajele utilizării Adventure Sync în Pokemon Go

Pokemon Go încurajează utilizatorii să se miște mai mult conectând o varietate de sarcini și misiuni în joc la activitatea fizică din lumea reală.

Înainte de adăugarea funcției Adventure Sync, multe dintre aceste sarcini au durat mult timp, deoarece utilizatorii ar trebui să aibă aplicația Pokemon Go deschisă pe dispozitivul lor pentru a-și urmări pașii și locația. Acum, aplicația contează o zi întreagă de activitate atâta timp cât playerul are smartphone-ul pe el și Adventure Sync activat.

Nu există nicio limită pentru cât de mult poate urmări Adventure Sync pe jos. Dacă aveți funcția activată și mergeți o lună fără a deschide Pokemon Go, când o deschideți din nou, toți pașii din luna trecută vor fi importați imediat în jocul dvs.

Iată câteva dintre caracteristicile care sunt mai ușoare cu Adventure Sync:

  • Clocirea ouălor Pokemon: Ouăle din Pokemon Go pot fi clocite doar mergând pe o distanță stabilită. 5km ouă eclozează după mers 5km, 10km ouă eclozează după 10km mers pe jos și așa mai departe. Clocirea ouălor în Pokemon Go este mult mai rapidă cu Adventure Sync datorită pașilor suplimentari care sunt înregistrați.
  • Câștigă bomboane Pokemon: Adăugarea unui Pokemon ca prieten și mersul cu el vă va aduce câștigul tipului de bomboane Pokemon care poate fi folosit pentru a-l evolua și a altora în lanțul său de evoluție. Cu cât mergi mai mult, cu atât vei câștiga mai multe bomboane.
  • Finalizarea misiunilor de mers pe jos: Unele misiuni de cercetare pe teren necesită parcurgerea unei anumite distanțe cu un Pokemon specific. Adventure Sync face ca aceste tipuri de activități să fie mult mai rapide și mai ușor de finalizat.

Recompense Pokemon Go Adventure Sync

Pe lângă simplificarea și rapiditatea îndeplinirii anumitor sarcini, caracteristica Adventure Sync recompensează jucătorii cu o varietate de articole la 9 dimineața în fiecare luni, în funcție de cât de mult au mers în ultimele șapte zile.

Pokemon Go pare a fi distanța parcursă în funcție de pașii luați, mai degrabă decât de a înregistra locația geografică a unui jucător. Aceasta înseamnă că puteți înregistra câțiva kilometri mergând sau alergând pe o bandă de alergat, chiar dacă vă aflați în același loc pe durata activității.

Iată recompensele care sunt deblocate și distanța de călătorie necesară pentru a le obține.

  • 5 km: 20 de bile Poke.
  • 25 km: 20 de bile Poke, 10 bile grozave, 500 de praf de stele, o bomboană rară și un ou de 5 km.
  • 50 km: 20 de bile Poke, 10 bile superbe, cinci bile ultra, patru bomboane rare, 1,500 de praf de stele, un ou de 5 km și un ou de 10 km.