Ce este aplicația Zedge și cum funcționează?

Zedge este o aplicație gratuită care oferă o selecție largă de imagini de fundal descărcabile, tonuri de apel, imagini de fundal vii și alte caracteristici pentru a vă personaliza smartphone-ul.


Imagini de fundal Zedge pentru Android

Zedge pentru Android oferă imagini de fundal, imagini de fundal vii, tonuri de apel, jocuri, pictograme, widgeturi și tastaturi pentru a vă personaliza smartphone-ul Android într-o aplicație la îndemână de pe Google Play.

După ce descărcați aplicația Zedge și o deschideți, veți vedea un meniu cu opțiunile de mai sus.

  1. Lansați aplicația Zedge.

  2. Selectați Tapet din meniu. În partea de sus sunt două file: Featured și Discover. Featured conține suporturi curate, în timp ce Descopera fila vă permite să navigați după categorie sau culoare.

  3. Robinet Descopera și alegeți o categorie, cum ar fi zicale. Apoi, puteți parcurge această categorie și puteți previzualiza sau deschide oricare dintre opțiuni.

  4. Dacă doriți să reveniți la ecranul anterior, atingeți X în colțul din stânga sus.

  5. Pentru a seta ceva ca tapet, atingeți cercul alb cu pictograma de descărcare în centrul de jos al ecranului.

  6. Robinet Seteaza fundal. Zedge îl va descărca automat și vă va schimba imaginea de fundal.

  7. Ce se întâmplă dacă îți place imaginea, dar nu vrei să o setezi încă ca fundal? Puteți atinge pictograma inimii pentru a-l salva ca favorit sau puteți atinge meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus și atingeți Descarca.

  8. Zedge va crea un folder în Galerie or Fotografii denumit Tapet și așezați tapetul selectat în el.


Tonuri de apel Zedge pentru Android

Descărcarea unui ton de apel Zedge pentru telefonul dvs. Android funcționează în mod similar.

  1. Alege Tonuri de apel din lista de meniu. Din nou, puteți naviga prin Recomandate tonuri de apel sau atingeți Descopera filă pentru a naviga după categorie.

  2. Robinet Descopera și alegeți o categorie, cum ar fi Țară. Veți vedea o listă de tonuri de apel pentru muzică country.

  3. Pentru a previzualiza din acest ecran, atingeți Joaca icoană (triunghi în interiorul cercului). Zedge va încărca și reda previzualizarea pentru dvs. Dacă vă place tonul de apel, dar doriți să continuați să navigați, puteți apăsa pe pictograma inimii pentru a o adăuga la favorite.

  4. Pentru a descărca tonul de apel, atingeți titlul melodiei, apoi atingeți cercul alb cu pictograma de descărcare. De asemenea, îl puteți asculta din acest ecran.

  5. Apoi veți vedea aceste opțiuni: Setați sunetul de alarmă, Setați notificarea, Setați ton de apel de contact, și Setați Ton de apel. Atingeți cea pe care o alegeți și Zedge va face restul.

  6. Din nou, dacă doriți să îl descărcați pentru o utilizare ulterioară, atingeți meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus și alegeți Descarca.


Imagini de Fundal Zedge pentru iPhone

Pentru utilizatorii de iPhone, există Zedge Wallpapers. Nu mai există o aplicație pentru tonuri de apel Zedge pentru iOS. Iată cum puteți descărca imagini de fundal de pe Zedge pe iPhone.

  1. Deschideți aplicația Zedge. Ecranul de pornire va afișa imagini de fundal și previzualizări ale imaginilor de fundal premium. În partea de jos a ecranului, veți observa o pictograma de acasă, A icoana cu diamante pentru primă (plătită) și pictograma de căutare.

  2. Apăsați pe pictograma de căutare pentru a naviga după căutări, culori sau categorii populare. Apăsați pe Animale de companie și animale sub categorii pentru a vedea câteva exemple.

  3. Găsiți una care vă place și atingeți fotografia pentru a deschide previzualizarea completă.

  4. Atingeți cercul alb cu pictograma de descărcare în centrul de jos al ecranului. Zedge va descărca automat imaginea într-un album numit Zedge în ta Fotografii.

  5. Pentru a vă schimba imaginea de fundal la imaginea descărcată, părăsiți aplicația și accesați setările > Tapet > Alegeți un tapet nou.

  6. Derulați în jos lista de albume și atingeți Zedge. Apăsați pe tapetul pe care tocmai l-ați descărcat, apoi atingeți Încă or Perspectivă > set.

  7. set va afișa un meniu care vă întreabă dacă doriți Setați ecranul de blocare, Setați ecranul de pornire, Sau Setează ambele. Selectați opțiunea pe care o preferați și apăsați butonul de pornire pentru a ieși.