Ce este aplicația Honey și poate economisi bani cu adevărat?

Aplicația Honey este o extensie sau un supliment pentru browser, care vă poate economisi bani prin căutarea automată a cupoanelor pe majoritatea site-urilor dvs. preferate de cumpărături. Este disponibil pentru toate browserele web majore și este mult mai ușor decât trecerea manuală prin site-uri de cupoane precum RetailMeNot.

Ce ne place

  • Extensia este foarte ușor de instalat și de utilizat.

  • Se caută automat într-o bază de date cu cupoane, ceea ce vă poate economisi timp.

  • Când funcționează, sunt practic bani gratis.

  • Când faceți cumpărături pe Amazon, vă va avertiza dacă un produs este disponibil la un preț mai mic dintr-o altă vânzare sau o listă diferită.

  • De asemenea, poate extrage un istoric al prețurilor articolelor de pe Amazon, astfel încât să nu cheltuiți excesiv pe un articol care vede reduceri regulate.

Ce nu ne place

  • Nu găsește întotdeauna cupoane, care se pot simți ca o pierdere de timp.

  • Nu există nicio aplicație mobilă, deci o puteți folosi numai atunci când faceți cumpărături cu desktopul sau laptopul.

Honey este compatibil cu browserele web Chrome, Firefox, Edge, Safari și Opera.


Cum funcționează aplicația Honey?

Honey funcționează examinând articolele din coșul de cumpărături de pe cele mai populare site-uri de cumpărături și apoi căutând coduri de cupoane relevante. Dacă găsește coduri de lucru, le introduce automat și ajungeți să economisiți bani fără munca grea de căutare și introducere manuală.

Iată pașii de bază ai modului în care funcționează Honey:

  1. Cumpărați pe oricare dintre site-urile dvs. preferate așa cum ați face în mod normal.

  2. Deschideți coșul sau verificați, dar nu finalizați încă procesul.

  3. Cu coșul sau pagina de verificare deschisă, dați clic pe Icoana miere care se află în secțiunea extensii sau suplimente din browserul dvs. web.

  4. Clic Aplicați cupoane. Dacă Honey crede că este puțin probabil să găsească un cupon funcțional, extensia vă va spune acest lucru. Clic Încearcă Oricum pentru a-l obliga să caute cupoane.

  5. Poate dura câteva minute pentru ca aplicația să încerce toate codurile găsite. La final, va fi afișată suma de bani pe care ați economisit-o. Clic Continuați să faceți platași finalizați achiziția așa cum ați face în mod normal.

Unele site-uri au colaborat cu Honey pentru programul Honey Gold. Când faceți check-out pe unul dintre aceste site-uri, făcând clic pe pictograma extensiei Honey va apărea o opțiune care spune Rata de recompensă de astăzi, și un buton pe care scrie Activati. Faceți clic pe acest buton și veți fi eligibil pentru a primi ramburs de la Honey Gold după finalizarea achiziției.


Unde este disponibilă mierea?

Aplicația cupon Honey este disponibilă doar ca extensie de browser, deci o puteți folosi numai cu un browser web compatibil. Acesta acceptă cele mai populare browsere, inclusiv Chrome, Firefox, Edge, Safari și Opera.

Puteți folosi Honey ori de câte ori faceți cumpărături și funcționează pe mii de site-uri diferite. Unele dintre cele mai populare site-uri unde este disponibilă Mierea includ:

  • Amazon
  • Nike
  • Papa John
  • J. Crew
  • Nordstrom
  • Pentru totdeauna 21
  • Bloomingdales
  • Sephora
  • Groupon
  • Expedia
  • Hotels.com
  • Crate & Barrel
  • Linia de sosire
  • Lui Kohl

Dacă nu vedeți unul dintre site-urile dvs. preferate, nu este rău să instalați extensia și să verificați.


Cum se instalează aplicația Honey Coupon

  1. Lansați browserul web la alegere și navigați la joinhoney.com.

  2. Clic Adăugați la crom, Adăugați la Firefox, Adăugați la Edge, Adăugați la Safari, Sau Adăugați la Opera, în funcție de browserul pe care îl utilizați.

    Dacă utilizați un browser compatibil, butonul Adăugare de pe joinhoney.com va descărca automat suplimentul sau extensia corespunzătoare. Dacă nu utilizați un browser compatibil, va trebui să treceți la unul.

  3. Clic adaugă extensie or permite dacă vi se solicită. În unele browsere, s-ar putea spune Continuați cu Instalarea, urmat de Adăuga. Dacă sunteți direcționat către magazinul de extensii sau extensii, va trebui să faceți clic pe Obține, Instala, sau un alt buton similar de pe pagina magazinului.

  4. Odată ce extensia este instalată, o altă pagină se va deschide într-un browser nou. Clic Alăturați-vă cu Google, Alăturați-vă cu Facebook, Alăturați-vă cu PayPal, Sau Alăturați-vă cu e-mail dacă doriți să profitați de programe precum Honey Gold. Clic Mă voi înscrie mai târziu dacă nu vrei să te înscrii.

Dacă preferați, puteți instala, de asemenea, aplicația Honey direct din depozitul de extensii sau din magazinul de suplimente pentru browserul ales:

  • Dragă pentru Chrome
  • Dragă pentru Firefox
  • Dragă pentru Edge
  • Dragă pentru Safari
  • Dragă pentru operă

Cum se dezinstalează Honey

Deoarece Honey este doar o extensie de browser, dezinstalarea acesteia este chiar mai ușoară decât instalarea acesteia. Nu există o procedură de dezinstalare complicată, deoarece nu este ca o aplicație sau un program care a fost instalat pe computer.

Pentru a dezinstala Honey, navigați la extensii or suplimente secțiunea de gestionare a browserului dvs. web, găsiți extensia Honey, apoi faceți clic pe Elimină or Dezinstalarea.

Este sigur aplicația Honey?

Extensiile de browser precum Honey sunt de obicei sigure, dar există un potențial de abuz. Aceste extensii pot include programe malware și pot, de asemenea, să colecteze datele dvs. private în diverse scopuri.

În cazul specific al mierii, pare a fi total sigur. În timp ce extensia colectează informații despre obiceiurile dvs. de cumpărare și le trimite înapoi la serverele Honey, Honey a declarat că nu vând informațiile dvs. către terți.

Motivul pentru care aplicația Honey urmărește navigarea pe web este astfel încât să poată apărea numai pe anumite pagini, iar motivul pentru care trimite datele înapoi la serverele lui Honey este de a verifica achizițiile pentru a oferi ramburs prin programul Honey Gold.

Dacă sunteți îngrijorat de colectarea și utilizarea informațiilor private de la Honey, asigurați-vă că le citiți politica de confidențialitate și securitate înainte de a utiliza aplicația.


Rețineți când utilizați aplicația Cupon de miere

  • Nu trebuie să vă înregistrați la Honey pentru a obține cupoane: Când descărcați și instalați extensia browserului Honey, vă solicită să vă conectați cu Google, PayPal sau Facebook sau să creați un cont cu adresa dvs. de e-mail. Puteți sări peste acest pas dacă nu doriți să vă înscrieți la Honey.
  • Dacă vă înregistrați la Honey, puteți obține o rambursare suplimentară: Unele site-uri colaborează cu Honey pentru a oferi lui Honey un comision pentru vânzări. Honey oferă apoi utilizatorilor săi înregistrați un procent din acest spate, ca parte a programului său Honey Gold.
  • Puteți combina Honey cu alte extensii precum Rakuten pentru a economisi și mai mult: Dacă utilizați o extensie precum Rakuten pentru a primi bani înapoi la achiziții, puteți utiliza în continuare Honey pentru a găsi coduri de cupon.
  • Dacă aveți propriul cod de cupon, îl puteți introduce: Dacă aveți un cod valid pentru site-ul de la care cumpărați, îl puteți utiliza atâta timp cât nu utilizați și Honey la plată. Faceți acest lucru dacă găsiți o ofertă mai bună în altă parte.
  • Acordați atenție integrării Amazon: Ori de câte ori te uiți la un produs pe Amazon, Honey va introduce o mică pictogramă lângă preț. Dacă acel articol este disponibil pentru mai puțin în altă parte pe Amazon, pictograma se va transforma într-un buton care vă spune cât ați putea economisi.
  • Utilizați funcția Droplist pentru a economisi și mai mulți bani dacă aveți răbdare: Dacă sunteți interesat de un anumit articol, dar încă nu sunteți gata să cumpărați, îl puteți adăuga la lista dvs. de miere. Dacă articolul este pus în vânzare la Amazon, Walmart, Overstock sau la orice alt comerciant acceptat în termen de 30, 60, 90 sau 120 de zile, Honey vă va anunța. De asemenea, puteți alege la ce procent de reducere doriți să primiți o notificare (cum ar fi reducere de 5% până la 95% reducere).

Concurenții aplicației Honey

Mierea este una dintre cele mai cunoscute extensii de cuponare a browserului, dar există și alte opțiuni care oferă uneori rezultate mai bune în diferite situații.

Iată principalii concurenți ai lui Honey pe care ați putea dori să-i verificați:

  • WikiBuy: WikiBuy este cel mai mare concurent al lui Honey, deoarece face exact același lucru și, uneori, dă cupoane care îi lipsesc lui Honey. Este disponibil ca extensie de browser pentru toate browserele web importante, la fel ca Honey, și este la fel de ușor de instalat și de utilizat.
  • Camelizatorul: Aceasta este, de asemenea, o extensie de browser, dar funcționează puțin diferit de Honey și WikiBuy. Este practic un front end pentru CamelCamelCamel, care este un site care vă permite să găsiți oferte pe Amazon.
  • RetailMeNot: Dacă preferați să căutați cupoane manual, acesta este unul dintre cele mai vechi și mai reputate site-uri de cupoane de pe internet. Are atât o extensie de browser, cât și o aplicație, sau puteți vizita site-ul pentru a căuta cupoane.
  • Dealspotr: Acesta este un alt site de cupoane care pretinde că are mai multe coduri de cupoane funcționale decât alte site-uri datorită introducerii utilizatorului.