Camera Nintendo Switch: Unde este și cum funcționează?

Deși nu veți observa un obiectiv al camerei în partea din față sau din spate a consolei Nintendo Switch, există două pânde pe controlerele Joycon. Fiecare controler de detectare a mișcării include o cameră cu infraroșu (IR) în partea de jos. Nu arată ca o cameră, deoarece nu există un obiectiv tradițional, dar dacă te uiți, poți vedea petele negre situate în partea de jos. 

Aceste camere au fost rareori folosite atunci când Switch-ul a fost lansat pentru prima dată, dar cu kiturile Labo din carton Nintendo, camera și capacitățile sale au devenit mai clare.


Ce poate face exact camera IR Motion?

Modul în care funcționează un senzor cu infraroșu sau o cameră este prin fotografierea punctelor invizibile care sunt apoi mapate pe ceea ce lovește. Nu este departe de modul în care funcționează sonarul. Acest lucru permite controlerelor Joycon să „vadă” obiecte și mișcare și să le folosească ca metodă de intrare.

Detectarea imaginii este probabil mult mai bună decât vă așteptați. Senzorul IR poate detecta și o hartă de căldură. Dar nu este o calitate superioară sau o cameră foarte bună. De asemenea, în prezent nu puteți accesa porțiunea de cameră a camerei IR fără un kit Labo și chiar și atunci nu funcționează ca o cameră tradițională. Nu poți îndrepta Joycon-ul spre ceva și să faci o fotografie.

Videoclip YouTube Gamespot

Nintendo a detaliat câteva detalii mai specifice despre camera IR cu mișcare pe site-ul său, deși acest interviu se adresează dezvoltatorilor.


Cum să faceți capturi de ecran pe Nintendo Switch

Deși este posibil să nu aibă o cameră tradițională, Switch-ul poate face capturi de ecran cu orice se întâmplă pe ecran, atât în ​​timpul unui joc, fie în sistemul de meniu.

Pentru a face o captură de ecran, atingeți Camera butonul din stânga Joycon. Aceasta salvează instantaneu ceea ce este afișat pe ecran.

Vizualizarea propriilor fotografii pe Nintendo Switch

Pentru a vedea capturile de ecran pe care le-ați făcut:

  1. Du-te la Acasă ecran și localizați pictogramele cercului din partea de jos.

  2. selectaţi Album icon.

  3. De aici, puteți vizualiza, șterge sau filtra capturile de ecran. Puteți, de asemenea, să le postați pe Twitter sau Facebook dacă conturile dvs. sunt conectate la comutatorul dvs.


Vizualizarea fotografiilor externe pe un Nintendo Switch

De asemenea, vă puteți vizualiza propriile fotografii pe Switch dacă sunteți aventuros. Pe partea din spate a consolei sub suport este un slot pentru card MicroSD. Cardurile MicroSD pot fi utilizate pe Switch pentru stocarea jocurilor descărcate sau pentru descărcarea capturilor de ecran pe care le-ați făcut pe consolă. Nu este tocmai clar de ce această funcționalitate este atât de limitată, dar este blocată. În mod implicit, comutatorul nu va afișa nicio imagine sau videoclip care să nu fie capturi de ecran din comutator.

Chiar dacă ați redenumi o imagine .JPG în formatul personalizat Nintendo pentru capturi de ecran, nu va păcăli sistemul.

Însă există un instrument software pentru care entuziaștii au venit cu modificările imaginilor dvs., astfel încât acestea să poată fi citite de Switch.