Afișați mai multe fișiere în lista de fișiere recente din Word 2016

Microsoft Word 2016 din suita Microsoft 365 vă oferă acces rapid la fișierele la care ați lucrat recent. Știați că puteți modifica numărul de documente care apar acolo? Iată cum puteți personaliza această listă pentru a vă face procesarea de text rapidă și eficientă.

Lista dvs. de documente recente se găsește sub meniul Fișier situat în meniul de sus al Word. Faceți clic pe Deschidere în bara din stânga care apare. Selectați Recent și, în dreapta, veți vedea o listă a documentelor dvs. recente. Pur și simplu faceți clic pe documentul pe care doriți să îl deschideți. Dacă nu ați lucrat încă cu niciun document, această zonă va fi goală.


Modificarea setării documentelor afișate recent

În mod implicit, Microsoft Word din suita Microsoft 365 setează numărul de documente recente la 25. Puteți modifica acest număr urmând acești pași simpli:

  1. Faceţi clic pe Fișier în meniul de sus.

  2. Selectați Opţiuni în bara din stânga pentru a deschide fereastra Opțiuni Word.

  3. Selectați Avansat în bara din stânga.

  4. Derulați în jos până la Afişa subsecțiune.

  5. Lângă „Afișați acest număr de documente recente” setați numărul preferat de documente recente care urmează să fie afișate.


Utilizarea listei de acces rapid

Veți observa mai jos o casetă de selectare cu eticheta „Acces rapid la acest număr de documente recente”. În mod implicit, această casetă este debifată și este setată la patru documente.

Bifând această opțiune se va afișa o listă de acces rapid a documentelor dvs. recente în bara din stânga imediat sub meniul Fișier, oferind acces și mai rapid la documentele anterioare.

Caracteristici New Word 2016

Dacă sunteți nou în Microsoft Word 2016, faceți o scurtă prezentare de cinci minute a noutăților.