Adăugarea de emoji la actualizările de stare și comentarii

Smiley-urile și emoji-urile de pe Facebook au devenit mai ușor de utilizat de-a lungul anilor, pe măsură ce rețeaua socială a adăugat meniuri care pot fi făcute clic, ceea ce le permite utilizatorilor să introducă cu ușurință fețe, simboluri și obiecte distractive fără a fi nevoie să știe niciun cod.

În primele zile, utilizatorii Facebook aveau o selecție limitată de emoticoane, dar acum există un meniu imens plin de emoji din care puteți alege atunci când faceți actualizări de stare, postați comentarii și discutați în mesaje private.

Aceste instrucțiuni se aplică versiunilor desktop și mobile ale Facebook.


Cum se adaugă Facebook Emoji la o actualizare de stare

Facebook are un meniu derulant pentru emoji în caseta de publicare a stării.

  1. Începeți prin compunerea unei noi actualizări a stării Facebook. Faceți clic în interiorul Ce este în mintea ta? caseta de stare și introduceți orice doriți să includeți în actualizare sau lăsați-l necompletat dacă doriți să trimiteți numai emoji.

  2. Faceți clic pe pictograma mică Smiley Face din partea dreaptă jos a zonei de stare a actualizării pentru a deschide un nou meniu.

  3. Selectați orice emoji pe care doriți să îl includeți în starea dvs. Facebook. Puteți să faceți clic pe fiecare categorie din partea de jos a meniului pentru a trece rapid la alte tipuri de emoji sau pentru a derula lista uriașă și pentru a vă petrece timpul alegând favoritele. Când ați terminat de adăugat emoji în caseta de text, faceți clic din nou pe micul Smiley Face pentru a închide meniul și continuați să vă actualizați postarea, dacă doriți, adăugând text în spatele sau în fața oricărui emoji.

  4. Când ați terminat, faceți clic pe Post buton pentru a posta emoji-ul și actualizarea stării dvs. pentru a vedea toți prietenii dvs. de pe Facebook.

    Aplicația mobilă Facebook nu acceptă emoji exact ca cele pe care le vedeți în versiunea desktop. Cu toate acestea, majoritatea telefoanelor au suport încorporat pentru emoji. Căutați un Smiley Face lângă bara de spațiu de pe tastatură. Atingeți-l pentru a căuta și introduce un emoji pe dispozitivul dvs. mobil.


    Cum se folosește Emoji în comentarii și mesaje private de pe Facebook

    Emoji-urile sunt accesibile și în secțiunea de comentarii de pe Facebook, precum și în mesajele private de pe Facebook și Messenger:

  5. Faceți clic în interiorul caseta de comentarii oriunde doriți să postați emoji.

  6. Folosește micul Smiley Face pictogramă de sub caseta de comentarii pentru a deschide meniul emoji. Selectați unul sau mai multe emoji și acestea sunt inserate instantaneu în caseta de comentarii.

    Dacă utilizați Messenger pe computer sau aveți un mesaj deschis pe Facebook, meniul emoji este în dreapta casetei de text.

  7. Faceți clic pe Smiley Face din nou pentru a închide meniul și a termina de scris comentariul. Puteți adăuga text oriunde doriți, înainte sau după emoji sau puteți sări peste utilizarea textului. Postează comentariul în mod normal folosind Introduce cheie.


Cum se utilizează Emoji în Facebook Messenger pentru mobil

Folosiți aplicația Messenger de pe telefon sau tabletă? Puteți accesa meniul emoji aproape în același mod:

  1. Atingeți pentru a deschide conversația în care doriți să utilizați un emoji sau pentru a începe una nouă.

  2. Alege micul Smiley Face pictograma din dreapta casetei de text.

  3. În noul meniu care apare sub caseta de text, accesați fișierul EMOJI filă. Prima pagină a filei EMOJI arată emoji-urile utilizate recent. Glisați spre dreapta pentru a vedea toate opțiunile.

  4. Selectați un emoji sau alegeți mai multe, continuând să le atingeți fără a părăsi meniul.

  5. Apăsați pe Smiley Face din nou pentru a închide meniul și a continua editarea mesajului.

  6. Atingeți butonul de trimitere pentru a trimite mesajul cu emoji.


Alte opțiuni de partajare a imaginilor

Când postați o actualizare de stare pe Facebook, există un meniu de elemente chiar sub caseta de text și meniul emoji de care v-ar putea interesa.

Majoritatea acestor opțiuni nu au nimic de-a face cu emoji-urile și vă permit să faceți lucruri precum etichetarea prietenilor în postare, pornirea unui sondaj și check-in-ul într-o locație din apropiere.

Cu toate acestea, dacă doriți să postați o imagine în loc de o mică pictogramă asemănătoare unui emoticon, utilizați Foto / Video buton. În mod similar, GIF opțiunea este utilă dacă doriți să le adăugați la actualizarea stării dvs. în locul unui emoji sau în plus față de un emoji.

Dacă utilizați aplicația mobilă Facebook, găsiți Sentiment / activitate opțiunea de sub caseta text de stare sau Pictograma Smiley Face de lângă caseta de text pentru comentarii pentru a insera tipurile de pictograme și imagini dacă dispozitivul dvs. nu acceptă emoji-urile pe care le urmăriți.