Accesați Sarcini Gmail pe browserul mobil sau desktop

Listele dvs. Google Tasks sunt accesibile pe toate dispozitivele dvs., inclusiv pe computere și dispozitive mobile (telefon, tabletă etc.). Pe computer, accesul se face prin Gmail, iar pe dispozitivele mobile, printr-o aplicație. Este un mod discret și discret de a vă urmări listele de sarcini care funcționează și în tandem cu Google Calendar.

Orice modificare pe care o faceți listei se sincronizează pe toate dispozitivele dvs. Sarcinile cărora le atribuiți date apar și în Google Calendar.


Utilizarea Google Tasks pe dispozitive mobile

Pentru a utiliza Google Tasks pe telefon sau tabletă, descărcați aplicația gratuită Google Tasks din Google Play (pentru dispozitive Android și Chrome) sau din App Store (pentru dispozitive Apple). De acolo, utilizarea Google Tasks este destul de simplă:

  1. Introduceți acreditările dvs. Google pentru a vă conecta la aplicația Google Tasks de pe dispozitivul dvs. mobil.

  2. Vizualizați lista sarcinilor existente.

  3. Pentru a marca o sarcină ca terminată, atingeți cercul de lângă ea. Această sarcină va fi apoi tăiată și mutată în Terminat.

  4. Pentru a adăuga sarcini, apăsați semnul plus din partea de jos a ecranului.

  5. Atingeți butonul meniu din colțul din stânga jos al ecranului pentru a crea și a numi liste suplimentare, pentru a redenumi sau șterge o listă sau pentru a șterge toate sarcinile finalizate.


Accesați Google Tasks în Gmail de pe computerul dvs.

Pentru a introduce sau vizualiza sarcini pe computer, accesați Gmail, Calendar sau un document deschis în Documente, Foi de calcul sau Prezentări. Apoi:

  1. Din pictogramele din partea dreaptă a ecranului, selectați-o pe cea cu o linie diagonală și punct (pictograma de jos).

  2. O fereastră va aluneca din dreapta care conține listele dvs.

  3. Faceți clic pe pictograma de lângă Adăugați o sarcină a face să apară un meniu;

  4. De aici, puteți sorta, redenumi și șterge listele.