Recenzie gratuită Driver Scout v1.0

Dintre toate programele gratuite de actualizare a driverelor pe care le-am folosit, Free Driver Scout este cu siguranță unul dintre preferatele noastre, mai ales pentru că oferă instalări de driver cu adevărat automate.

Driver Driver Scout va căuta, descărca și instala toate driverele de dispozitiv învechite pentru dvs., automat și fără alte atingeri, clicuri sau alte lucrări de la dvs.

Descărcați Driver Scout gratuit

Această recenzie este versiunea 1.0 a Free Driver Scout. Vă rugăm să ne informați dacă există o versiune mai nouă de examinat.


Mai multe despre Free Driver Scout

Suportul pentru majoritatea versiunilor de Windows, împreună cu o caracteristică frumoasă care este utilă înainte de o actualizare majoră a Windows-ului, sunt câteva dintre caracteristicile pe care le veți găsi în Free Driver Scout:

  • Free Driver Scout găsește și instalează drivere de dispozitiv pentru Windows 8, Windows 7, Windows Vista și Windows XP. Deși nu este acceptat oficial, pare să funcționeze bine și în Windows 10
  • Odată ce Free Driver Scout a găsit hardware care necesită actualizări ale driverului, puteți dezactiva oricare dintre ele să apară într-o scanare viitoare, ceea ce este util pentru orice hardware pe care nu doriți să îl actualizați tot timpul.
  • Puteți vedea numărul versiunii și data de lansare a driverului instalat în prezent, precum și noua versiune actualizată, utilă pentru verificarea faptului că actualizarea driverului este cu adevărat ceea ce ați dorit
  • Free Driver Scout poate face backup și restaura gratuit unele sau toate driverele instalate
  • Instrumentul de migrare a sistemului de operare este o caracteristică inclusă în Free Driver Scout care vă permite să descărcați drivere de dispozitiv pentru o altă versiune de Windows (cum ar fi Windows 8 dacă rulați 7), ceea ce este util dacă intenționați să actualizați Windows la o versiune mai nouă

Avantaje și dezavantaje gratuite ale driverului Scout

Actualizarea automată a driverului este, desigur, unul dintre avantajele mai mari ale utilizării Free Driver Scout, dar există și alte lucruri de luat în considerare:

Pro-uri:

  • Programul este foarte ușor de instalat
  • Suportă scanări manuale și programate
  • Actualizările pot fi configurate pentru a fi instalate automat
  • Descărcări în bloc
  • Nu este necesară nicio intrare în timpul instalării actualizărilor

Contra:

  • Nu găsește la fel de multe drivere învechite pe cât le găsește un software similar
  • Încearcă să instaleze mai multe programe fără legătură în timpul configurării
  • Software-ul nu mai este actualizat

Gânduri despre Free Driver Scout

După ce ați citit avantajele și descrierea de mai sus, este evident că Free Driver Scout este o alegere foarte bună pentru un program de actualizare a driverelor, dacă nu doriți să vă gândiți la rularea scanărilor și descărcărilor dvs. În plus, puteți face backup de drivere și chiar descărca drivere pentru un alt sistem de operare, ceea ce este cu adevărat minunat.

Cu toate acestea, așa cum am menționat mai sus, Free Driver Scout pur și simplu nu a găsit la fel de mulți drivere învechite ca și alte instrumente de actualizare a driverelor. Aceasta este, evident, o oprire, deoarece, deși software-ul face tot posibilul, nu este cel mai bun instrument disponibil dacă alții sunt capabili să ofere mai multe informații despre driverele de dispozitiv învechite.

De asemenea, se pare că dezvoltatorul a renunțat să lanseze actualizări ale programului. Site-ul nu include Windows 10 ca sistem de operare oficial compatibil și a fost la versiunea 1.0 de mult timp.

Descărcați Driver Scout gratuit

În timpul configurării, programul de instalare încearcă să adauge câteva programe fără legătură pe computerul dvs. împreună cu software-ul Free Driver Scout. Dacă doriți să dezactivați aceste programe de la instalare, trebuie să faceți clic pe Refuzați pentru fiecare ofertă.