Cum să sincronizați melodiile iTunes pe iPad

IPad-ul este un instrument pentru navigarea pe web, rularea aplicațiilor și vizionarea de filme, dar acest dispozitiv multimedia este, de asemenea, excelent pentru a fi un player de muzică digitală. Tableta Apple vine cu o aplicație de muzică preinstalată care redă colecția dvs. de muzică și vă oferă acces la aplicații pentru streaming de muzică, dar cum copiați muzică de pe computer pe iPad?

Dacă nu v-ați folosit niciodată iPad-ul pentru a reda muzică sau dacă aveți nevoie de o actualizare a modului în care puteți face acest lucru, utilizați acest tutorial pas cu pas pentru a afla cum.

Aceste instrucțiuni sunt relevante pentru toate modelele iPad cu orice versiune iOS. Cu toate acestea, dacă nu utilizați cea mai recentă versiune de iTunes, numele meniului și capturile de ecran ar putea arăta diferit de ceea ce vedeți pe dispozitiv.


Înainte de a vă conecta iPad-ul

Pentru a vă asigura că procesul de transfer al melodiilor iTunes pe iPad-ul dvs. merge cât mai ușor posibil, asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune de iTunes. Actualizarea iTunes este în mod normal un proces automat la pornirea sistemului sau ori de câte ori lansați iTunes, dar puteți verifica manual actualizări.

În Windows, verificați dacă există o actualizare iTunes prin Ajutor meniul. Alege Verifică pentru actualizări.

Iată cum să actualizați iTunes pe un Mac:

  1. Din orice aplicație, selectați măr din colțul din stânga sus al ecranului, apoi alegeți App Store.

    De asemenea, puteți deschide App Store din folderul Aplicații sau Dock.

  2. App Store ar trebui să acceseze direct pagina de actualizări. Dacă nu, selectați actualizări lângă partea de sus a ecranului.

  3. Verificați lista pentru a vedea dacă iTunes are actualizări disponibile. Dacă da, alegeți Actualizează și reîncărcați programul după ce ați terminat.


Conectați iPad-ul la computer

Când iPad-ul se sincronizează cu iTunes, procesul este doar într-un singur sens. Acest tip de sincronizare a fișierelor înseamnă că iTunes actualizează iPad-ul dvs. pentru a reflecta ceea ce se află în biblioteca dvs. iTunes.

Melodiile pe care le ștergeți din biblioteca muzicală a computerului dvs. dispar și de pe iPad. Deci, dacă doriți să rămână melodii pe iPad care nu sunt pe computer, utilizați metoda de sincronizare manuală.

Iată cum să conectați iPad-ul la computer și să-l vizualizați în iTunes.

  1. Conectați iPad-ul la computer folosind cablul său de încărcare.

  2. Deschide iTunes dacă nu se lansează automat.

  3. Selectați pictograma dispozitivului mobil din partea de sus a iTunes pentru a deschide setările pentru iPad.


Sincronizați automat melodiile pe iPad

Aceasta este metoda implicită și cea mai simplă pentru transferul melodiilor pe iPad.

  1. Selectați Muzică din bara laterală din stânga.

  2. selectaţi Sincronizează muzică Caseta de bifat.

  3. Decideți ce melodii de pe computer să încărcați pe iPad:

    • Selectați Intreaga biblioteca muzicala pentru a automatiza transferul tuturor muzicii tale.
    • Selectați Liste de redare, artiști, albume și genuri selectate pentru a alege anumite părți ale bibliotecii iTunes pentru a le sincroniza cu iPad-ul. Veți alege ce elemente să sincronizați.

    De asemenea, puteți selecta Includeți videoclipuri or Includeți note vocale pentru a sincroniza și acele lucruri.

  4. Selectați Aplică or Sincronizați în partea de jos a iTunes pentru a sincroniza acele melodii.


Transferați manual muzica pe iPad

Pentru a controla ce melodii se sincronizează cu iPad-ul dvs. de pe iTunes, schimbați modul implicit în manual. Aceasta oprește iTunes să sincronizeze automat muzica imediat ce iPad-ul este conectat.

  1. Selectați Rezumat din bara laterală stângă a iTunes.

  2. Derulați în jos panoul din dreapta și selectați Gestionați manual muzică și videoclipuri bifați caseta de selectare, apoi alegeți Aplică în partea de jos.

  3. Selectați Făcut pentru a reveni la biblioteca dvs. iTunes, apoi selectați melodiile pe care doriți să le sincronizați cu iPad-ul. Puteți copia articole din Albume dacă doriți să sincronizați albume întregi cu iPad sau să utilizați cântece pentru a alege melodii individuale de copiat.

    Selectați mai multe melodii sau alte elemente simultan cu Ctrl or Comandă cheie.

  4. Copiați melodiile pe iPad prin glisarea și plasarea melodiilor pe Dispozitive din partea stângă a iTunes.


sfaturi

  • Puteți să vă organizați muzica în liste de redare iTunes pentru a facilita copierea grupurilor de melodii.
  • Aflați cum puteți economisi spațiu de stocare pe iPad dacă nu aveți suficient spațiu pentru a copia melodii.
  • Streamingul este o modalitate de a asculta muzică pe iPad fără a utiliza iTunes și fără a vă îngrijora prea mult de spațiul pe disc. Există o mulțime de aplicații de streaming muzical care funcționează cu iPad.
  • iTunes nu este singura modalitate de a transfera melodii pe iPad. Funcționează și instrumente de sincronizare terță parte, cum ar fi Syncios.
  • Puteți crea liste de redare pe iPad cu oricare dintre melodiile de pe iPad.