Cum se schimbă pagina de pornire Google Chrome

Schimbarea paginii de pornire Google Chrome deschide o altă pagină atunci când apăsați butonul Acasă din Google Chrome. Butonul Acasă este pictograma casă situată în colțul din stânga sus al ferestrei browserului de lângă butonul de reîmprospătare.

De obicei, pagina principală implicită este pagina Filă nouă, care vă oferă acces rapid la site-urile web vizitate recent și la o bară de căutare Google. Deși unii utilizatori consideră că această pagină este utilă, vă recomandăm să specificați o altă adresă URL specială ca pagină de pornire.

Acest articol se aplică celei mai recente versiuni a browserului Google Chrome pentru PC și dispozitive mobile. Puteți actualiza manual Google Chrome gratuit dacă rulați o versiune mai veche.


Cum se schimbă pagina de pornire în Chrome

Pentru a modifica pagina de pornire implicită pentru browserul dvs.:

  1. Deschide Chrome și selectează butonul de meniu situat în colțul din dreapta sus al ferestrei. Este cel cu trei puncte stivuite.

  2. Alege setările din meniul drop-down.

  3. În Setările de căutare caseta din partea de sus a ecranului respectiv, tastați Acasă.

  4. În Arata butonul acasa, asigurați-vă că butonul Acasă este activat.

  5. Selectați opțiunea de lângă Introduceți adresa web personalizată și introduceți o adresă URL în caseta de text, astfel încât Chrome să deschidă pagina web la alegere atunci când apăsați butonul Acasă.

  6. După ce vă modificați pagina de pornire, puteți continua să utilizați Chrome în mod normal, deoarece modificările sunt salvate automat.


Cum se schimbă paginile care se deschid când pornește Chrome

Pașii de mai sus sunt pentru schimbarea paginii de pornire din browserul Google Chrome, nu pentru schimbarea paginilor deschise la pornirea Chrome. Pentru a face asta:

  1. Deschide Chrome setările meniu.

  2. Tip lansare în Setările de căutare camp.

  3. Selectați Deschideți o anumită pagină sau set de pagini.

  4. Selectați Adăugați o nouă pagină.

  5. Introduceți adresa URL pe care doriți să o afișați când deschideți Chrome și selectați Adăuga. De asemenea, puteți adăuga pagini suplimentare dacă doriți.