Cum se remediază Msvcr90.dll lipsește sau nu sunt găsite erori

Mesajele de eroare Msvcr90.dll pot apărea în timpul utilizării anumitor programe, la pornirea Windows sau chiar în timpul instalării Windows. Iată câteva moduri obișnuite de a vedea erori msvcr90.dll:

  • Msvcr90.dll nu a fost găsit
  • Această aplicație nu a reușit să pornească deoarece msvcr90.dll nu a fost găsit. Reinstalarea aplicației poate rezolva această problemă.
  • Nu se poate găsi [PATH] msvcr90.dll. Fișierul msvcr90.dll lipsește.
  • Nu se poate porni [APLICARE]. O componentă necesară lipsește: msvcr90.dll. Vă rugăm să instalați din nou [APLICARE].

Informațiile din acest articol se aplică tuturor sistemelor de operare Microsoft, inclusiv Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows 2000.


Cauzele erorilor Msvcr90.dll

Erorile Msvcr90.dll sunt cauzate de eliminarea sau corupția fișierului DLL msvcr90. Erorile Msvcr90.dll ar putea fi cauzate de probleme cu registrul Windows, de o problemă cu virusul computerului sau malware, sau chiar de eșec hardware.

Nu descărcați msvcr90.dll de pe un site de descărcare DLL. Dacă aveți nevoie de o copie a msvcr90.dll, obțineți-o din sursa sa originală, legitimă.

Cum se remediază erorile Msvcr90.dll

Încercați aceste soluții în ordine până când problema este remediată:

Este posibil să trebuiască să porniți Windows în modul sigur dacă nu puteți accesa Windows în mod normal din cauza erorii msvcr90.dll.

  1. Descărcați actualizarea de securitate MFC. Descărcați și instalați Microsoft Visual C ++ 2008 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update pentru a restabili fișierul msvcr90.dll cu cea mai recentă copie furnizată de Microsoft.

    Trebuie să alegeți între versiunile pe 64 de biți sau pe 32 de biți. Verificați Panoul de control Windows pentru a afla dacă rulați un sistem pe 32 sau 64 de biți.

  2. Restabiliți coșul de reciclare. Dacă ați șters accidental msvcr90.dll, este posibil să puteți restabili fișierul șters din Coșul de reciclare. Dacă ați golit deja Coșul de reciclare, încercați să utilizați software-ul de recuperare a datelor pentru a restabili msvcr90.dll.

    Recuperați un fișier msvcr90.dll șters numai dacă sunteți sigur că l-ați șters.

  3. Rulați o scanare antivirus / malware. Eroarea msvcr90.dll pe care o vedeți ar putea fi legată de un program ostil care se maschează ca fișierul DLL. Scanați computerul pentru a găsi malware pentru a exclude această posibilitate.

  4. Utilizați Restaurarea sistemului pentru a anula modificările recente ale sistemului. Dacă bănuiți că eroarea msvcr90.dll a fost cauzată de modificările recente aduse unui fișier sau configurație importantă, utilizați Restaurarea sistemului Windows pentru a vă restabili computerul Windows.

  5. Reinstalați programul care utilizează fișierul msvcr90.dll. Dacă eroarea msvcr90.dll apare atunci când utilizați un anumit program, reinstalarea software-ului ar putea ajuta.

  6. Instalați Actualizări Windows. Unele pachete de service și patch-uri includ actualizări importante pentru fișierele DLL de pe computer, deci verificați și instalați actualizări Windows.

  7. Repararea Windows. Efectuați o reparație de pornire Windows pentru a restabili toate fișierele Windows DLL la versiunile lor de lucru.

  8. Curățați registrul Windows. Utilizați un curățător gratuit de registry Windows pentru a elimina intrările de registru msvcr90.dll nevalide care ar putea cauza eroarea.

  9. Efectuați o instalare curată a Windows. Efectua o instalare curată a Windows ca ultimă soluție pentru a începe cu o copie nouă a sistemului de operare.

    Toate informațiile de pe hard disk vor fi șterse în timpul unei instalări curate.

  10. Testați și înlocuiți hardware-ul. Utilizați un instrument gratuit de testare a memoriei sau un program de testare a hard diskului pentru a verifica erorile DLL legate de hardware. În cazul în care hardware-ul eșuează la oricare dintre testele dvs., înlocuiți memoria sau înlocuiți hard disk-ul cât mai curând posibil sau duceți computerul la un serviciu profesional de reparare a computerului.

     Maritsa Patrinos / Lifewire


Msvcr90.dll Erori în Microsoft Excel

Dacă primiți eroarea msvcr90.dll în timp ce deschideți Microsoft Excel, țineți apăsat butonul Ctrl tasta și faceți dublu clic pe pictograma programului pentru a porni Excel în modul sigur. Aceasta va dezactiva suplimentele, astfel încât să puteți dezinstala orice cauzează eroarea DLL. Mergi la Fișier > Opţiuni > Add-in-uri și reactivați-le unul câte unul, închizând și redeschizând Excel de fiecare dată până când veți găsi vinovatul.