Remediați problemele Mac Mail cu aceste ghiduri de depanare

Când Apple Mail - aplicația de e-mail implicită de pe Mac - nu funcționează conform așteptărilor, problema este de obicei ușor de rezolvat. Iată ce trebuie să faceți pentru ca e-mailul dvs. să vină și să revină așa cum ar trebui.


Cauzele Mac Mail nu funcționează

De obicei, problemele cu Mail se reduc la configurații incorecte și la necesitatea de a aplica o actualizare recentă a aplicației. Conexiunile la internet necorespunzătoare și întreruperile furnizorului de servicii de poștă electronică pot face ca și Mail să nu mai funcționeze.

Hero Images / Getty Images


Cum se remediază e-mailul Mac care nu funcționează

Cel mai bun loc pentru a începe atunci când diagnosticați și remediați problemele cu Mail sunt instrumentele furnizate de Apple. De acolo, ne uităm la câteva remedieri specifice pentru unele probleme pe care le-ați putea întâlni.

  1. Utilizați setările corecte pentru furnizorul dvs. de e-mail. E-mailul preia de obicei setările corecte automat atunci când introduceți informațiile pentru conturile dvs. de e-mail, dar uneori, aceste setări trebuie ajustate. Setările incorecte pot cauza probleme, de la eșecul trimiterii și primirii de e-mail la ciudățenii, cum ar fi butonul de trimitere estompat. (Reglarea setărilor SMTP poate rezolva această din urmă problemă.) Este posibil ca furnizorii de servicii de poștă electronică, precum Gmail și Yahoo, să își fi modificat setările sau să fi configurat greșit setările.

  2. Utilizați instrumentele de depanare Mail. E-mailul este simplu de configurat și utilizat. Apple oferă ghiduri convenabile care vă vor ajuta să parcurgeți pașii pentru configurarea conturilor dvs. în Mail. Apple oferă, de asemenea, câteva ghiduri de depanare concepute pentru a vă ajuta atunci când ceva nu funcționează.

    Cei trei asistenți principali pentru diagnosticarea problemelor sunt fereastra Activitate, Connection Doctor și jurnalele Mail. Învățarea modului de utilizare a fiecăruia dintre aceste ajutoare de depanare vă poate ajuta să rezolvați rapid problemele de e-mail.

  3. Reparați brelocul Mac-ului și reconstruiți-vă căsuța poștală. Acest ghid pentru transferul e-mailului dvs. pe un nou Mac include instrucțiuni pentru aceste proceduri, care vă pot ajuta cu parole uitate, numărare incorectă de mesaje și mesaje care nu se afișează. Vă poate ajuta, de asemenea, să vă mutați e-mailul, dacă ar trebui vreodată să faceți acest lucru.

  4. Faceți backup sau mutați contactele. Dacă Mail nu completează automat adresele de e-mail când le introduceți, faceți o copie de rezervă sau mutați contactele. S-ar putea să vă confruntați cu această problemă dacă utilizați serviciile Google Drive, Dropbox sau cloud, altele decât iCloud, pentru e-mail și calendare.

  5. Filtrează spamul. Dacă primiți prea multe mesaje nedorite, reglați filtrele de spam. Filtrele de poștă electronică poștală funcționează destul de bine, dar puteți obține o mai bună recunoaștere a spamului făcând câteva modificări și spunând sistemului de poștă electronică ce mesaje sunt identificate corect ca spam și care nu.

  6. Fă ca iCloud Mail să funcționeze pe Mac. iCloud oferă o selecție de servicii bazate pe cloud pentru dispozitive MacOS și iOS. Acestea includ sincronizarea marcajelor browserului și acreditările de conectare, împreună cu un sistem de e-mail bazat pe iCloud. Configurarea este ușoară. Mail cunoaște majoritatea setărilor de care are nevoie un cont de mail iCloud, deci nu este nevoie să căutați numele serverului pentru ca posta iCloud să funcționeze.

  7. Verificați conexiunea la internet. Este posibil ca dispozitivul dvs. să-și fi pierdut conexiunea la internet sau ca furnizorul dvs. de servicii de internet să fie întrerupt.