Cum se descarcă Facebook Messenger pe Windows 10

Puteți descărca Facebook Messenger pentru computerul dvs. Windows, dacă aveți Windows 10. Puteți începe conversații noi, deschide mesaje vechi și efectua apeluri telefonice și apeluri video.

Versiunea desktop a Messenger seamănă mult cu versiunea web, deoarece puteți căuta prin mesajele dvs. și puteți partaja lucruri precum GIF-uri, imagini, documente, Emoji, autocolante, videoclipuri și alte fișiere. Cu toate acestea, nu puteți juca jocuri pe Facebook, nu puteți crea mementouri sau puteți trimite bani așa cum puteți prin Messenger.com.

Aplicația oficială pentru desktop Facebook Messenger este disponibilă numai pe Windows 10.


Cum se descarcă Facebook Messenger pentru Windows

Pentru a obține Facebook Messenger pe desktop, accesați Magazinul Windows pentru a descărca aplicația.

  1. Accesați pagina de descărcare Messenger.

  2. Clic Obține. În mesajul pop-up, faceți clic pe Deschideți Microsoft Store.

  3. Clic Obține în Microsoft Store.

    Dacă ați instalat deja acest lucru pe alt computer, butonul poate spune Instala mai degrabă decât Obține.

  4. Când pagina de descărcare Messenger arată că programul este instalat, faceți clic pe Lansa.


Facebook Messenger pentru alte sisteme de operare

După cum sa menționat mai sus, Facebook Messenger este disponibil pentru descărcare numai pe Windows 10. Dacă utilizați un alt sistem de operare, singurele opțiuni sunt să utilizați Messenger în browserul dvs. web sau să descărcați un program terț, neoficial.

Utilizatorii Windows, Linux și Mac pot instala Messenger pentru desktop. O altă opțiune pentru macOS este Messenger pentru Mac.

Indiferent de sistemul de operare, puteți utiliza Messenger în forma sa completă prin Messenger.com, care este site-ul oficial pentru Facebook Messenger. Pentru a utiliza Messenger pe dispozitivul dvs. mobil, instalați aplicația Android sau iOS.