Cum se folosește Grindr pe computer

Grindr, rețeaua socială populară pentru persoanele gay, bisexuale, transgender și queer, folosește date de localizare de pe dispozitivele membrilor săi pentru a facilita conexiunile din viața reală. Este o aplicație mobilă pentru prima dată - ceea ce înseamnă că este optimizată pentru utilizare pe dispozitive mobile, cum ar fi iPhone-uri, iPad-uri și telefoane și tablete Android. Cu toate acestea, puteți utiliza Grindr pe un computer desktop sau laptop, cu un pic de modificări.


Instalați Emulation Software și Grindr pe desktop

Nu puteți rula Grindr dintr-un browser de pe desktop. Dacă doriți să rulați Grindr pe un computer desktop sau laptop, instalați un emulator și aplicația Grindr.

Iată cum se instalează Grindr pe un computer desktop sau laptop:

  1. Selectați un emulator. Mai mulți furnizori oferă emulatoare Android plătite și gratuite, care includ diferite tipuri de servicii. Grindr necesită coordonate GPS pentru a funcționa și platforme precum Andy și Remix OS Player vă permit să specificați locația dvs. manual.

    Folosiți un emulator Android și nu un emulator iOS, deoarece majoritatea oamenilor nu pot accesa legal fișierele pentru a rula un emulator iOS pentru iPhone.

  2. Instalați emulatorul. Fiecare emulator urmează o metodă de instalare diferită, dar, în general, descărcați programul de instalare și faceți dublu clic pe fișier pentru a instala emulatorul.

    Un emulator Android nu poate fi instalat pe un computer Windows 10 care rulează Hyper-V. Este posibil să găsiți un ISO dintr-un proiect Android x86, dar nucleele Android stabile sunt trei sau patru versiuni în spatele ultimei versiuni.

  3. Instalați Grindr. Când lansați emulatorul Android, configurați-l ca pe un nou dispozitiv Android. Apoi, conectați-vă la Google Play și descărcați Grindr din Magazinul Google Play.

    Dacă alegeți versiunea Grindr a emulatorului Bluestacks, playerul Bluestacks include Grindr.

  4. Lansați Grindr. Deschideți meniul Start Windows și alegeți emulatorul din lista de aplicații instalate. Când vă conectați, veți experimenta aceeași continuitate de experiență pe emulatorul Android ca și pe iPhone sau smartphone Android.

  5. Verificați dacă Grindr funcționează conform așteptărilor. Verificați dacă Grindr vă geolocalizează corect. Dacă locația dvs. este greșită, verificați emulatorul pentru o caracteristică de anulare a locației. Nu toți emulatorii au unul. În plus, faceți o mică modificare la profilul dvs., închideți emulatorul, apoi conectați-vă din nou. Unele emulatoare nu vor persista aceste modificări în contul dvs.


Probleme posibile la utilizarea Grindr pe un computer desktop

Unele emulatoare pot fi dificil de instalat și sunt raportate ca fiind lent și buggy. Din acest motiv, nu trebuie să vă așteptați ca Grindr să ruleze la fel de ușor pe computerul dvs. desktop ca pe un dispozitiv mobil. La fel, unele caracteristici ale Grindr s-ar putea să nu funcționeze conform așteptărilor, deoarece programul este utilizat într-un mediu pentru care nu a fost destinat.

Una dintre cele mai mari preocupări este dacă informațiile despre locație apar corect sau chiar dacă apar deloc. Grindr folosește tehnologia GPS din dispozitivul dvs. mobil pentru a vă identifica locația, pe care o folosește apoi pentru a „găsi bărbați lângă dvs., oricând, oriunde”. De aceea este în primul rând o aplicație mobilă.

Dacă computerul vă aparține, salvați-vă sesiunile Grindr și interacționați mai târziu cu ceilalți. Sesiunile Grindr salvate pot fi reluate de pe computer, telefon sau tabletă.

Dacă informațiile despre locație nu sunt disponibile sau nu apar corect, este posibil să vi se prezinte câteva meciuri sau meciuri care nu se află în zona dvs.