Unde să găsiți camere de chat AIM cu AOL Desktop Gold

AOL a eliminat AIM Chat de pe AOL.com, AIM.com și clientul său AIM IM din cauza scăderii numărului de utilizatori de chat. Cu toate acestea, puteți găsi încă camere de chat AIM utilizând AOL Desktop Gold, un serviciu all-in-one pentru gestionarea e-mailului, mesagerie instantanee și navigarea pe web.

AOL Desktop obișnuia să se elibereze, dar a fost înlocuit cu o alternativă premium. AOL oferă o perioadă de încercare gratuită a Desktop Gold și membrii Planului AOL Advantage pot face upgrade gratuit.

Lifewire / Emilie Dunphy


Cum să găsiți chat-ul AIM cu AOL Desktop Gold

Înainte de a putea descărca și instala AOL Desktop Gold, va trebui să creați un nume de utilizator AOL dacă nu aveți deja unul. Nu trebuie să vă abonați la serviciul de internet AOL pentru a utiliza software-ul. Pentru a găsi o cameră de chat:

1. Conectați-vă la AOL Desktop Gold.

2. Selectați Chat AOL în partea de sus a ecranului.

3. Selectați Creat de People Connection pentru a naviga prin camere create de AOL sau selectați Creat de membri AOL pentru a naviga prin camere create de alți utilizatori AOL.

4. Selectați o categorie din panoul din stânga.

5. Faceți dublu clic pe o cameră pentru a începe să conversați.

De la Chat AOL ecran, puteți alege, de asemenea Porniți propriul chat pentru a face o cameră nouă pe care oricine o poate vedea sub Creat de membri AOL.

Pentru a găsi o anumită cameră de chat, tastați numele sub Căutați toate discuțiile după subiect și selectați Căutare.

Pentru a vă alătura unei camere de chat private, selectați Intrați sau începeți un chat privat. Tastați numele exact al camerei de chat private pe care doriți să o introduceți sau tastați un nume original pentru a începe propriul dvs., apoi selectați Accesați Chat.

Chaturile private nu sunt listate în director, astfel încât membrii vor trebui să știe numele exact al camerei dvs. pentru a vă alătura.


Regulile camerei de chat

AOL are politici care guvernează camerele de chat, iar compania solicită membrilor să accepte politicile atunci când creează un nume de ecran. Regulile sunt legate de utilizarea unui limbaj adecvat, distribuirea conținutului și de mai multe tipuri de activități ilegale, cum ar fi căutarea informațiilor personale de la minori. Citiți lista completă când vă înscrieți.

Cum să schimbați camerele de chat

Pentru a schimba camerele de chat AIM, selectați săgeata în jos de lângă Opțiuni de chat și selecta Anunțuri în cameră de chat pentru a face o altă selecție.