Cum se utilizează comenzile parentale YouTube

YouTube, site-ul preferat de partajare video din lume, poate deveni coșmarul unui părinte, mai ales dacă aveți copii curioși. Ca părinte, jucați rolul de polițist din traficul de internet. Din păcate, internetul este o autostradă de 50 de milioane de benzi. Nu există un cip V pentru YouTube, așa cum există pentru televizor, dar există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă menține copiii mai în siguranță.

Nu există garanții că aceste măsuri de protecție vor împiedica conținutul matur să ajungă la ochii copiilor dvs., dar ceva este mai bun decât nimic.

Iată câteva controale parentale Google pe care le puteți seta pentru YouTube.


Activați modul restricționat YouTube în browserul dvs. web

Modul restricționat face parte din oferta actuală de control parental YouTube. Modul restricționat încearcă să filtreze rezultatele căutării YouTube, astfel încât conținutul pentru adulți să fie eliminat. De asemenea, împiedică copilul dvs. să vizualizeze materiale care au fost semnalate ca inadecvate de comunitatea YouTube sau care au fost marcate pentru publicul matur doar de către creatorul conținutului. Modul restricționat este menit în principal să limiteze conținutul cu caracter explicit. YouTube nu garantează că este 100% eficient.

Pentru a activa modul restricționat YouTube:

  1. Conectați-vă la YouTube și deschideți ecranul de pornire.

  2. Faceți clic pe fața dvs. (sau pe fața goală dacă nu ați adăugat o imagine în contul dvs.) în colțul din dreapta sus al ecranului.

  3. Selectați Mod restricționat în partea de jos a meniului.

  4. Comutați Modul restricționat la Activat făcând clic pe glisorul din dreapta liniei care citește ACTIVAȚI MODUL RESTRICTAT.

  5. Clic Blocați modul restricționat pe acest browser pentru a împiedica copilul să dezactiveze modul de siguranță.

Pagina pe care ați fost reîncărcată, iar YouTube are restricții de a furniza conținut neadecvat.

Trebuie să repetați acest proces pentru toate celelalte browsere web care se află pe computerul dvs.


Activați modul de siguranță YouTube pe dispozitivul dvs. mobil

Modul restricționat este disponibil pe majoritatea aplicațiilor mobile YouTube. Verificați zona de setări a aplicației mobile pentru a vedea dacă este o opțiune. Procesul de blocare a funcției este similar pe dispozitivele mobile

  1. Deschideți aplicația mobilă YouTube și conectați-vă la contul dvs.

  2. Atingeți fotografia de profil din colțul din dreapta sus al ecranului.

  3. Alege setările.

  4. Robinet Filtrare mod restricționat. Utilizați diapozitivul de lângă Mod restricționat pentru a activa funcția.

  5. Apăsați pe X în partea de sus a ecranului pentru a închide ecranul și a confirma modificarea setării.

Modul restricționat YouTube elimină conținutul care nu este potrivit pentru copii, dar nu trebuie să vă bazați complet pe el. Puteți afla mai multe despre modul de siguranță YouTube pe pagina de asistență a modului de siguranță YouTube.