Cum se restabilește e-mailul Outlook, persoanele de contact și alte date

Outlook stochează e-mailuri, intrări din agendă și alte date într-un fișier PST (Outlook Personal Information Store). Dacă ați făcut o copie de rezervă a fișierului PST sau aveți nevoie de informații dintr-un fișier PST diferit, restaurați-l prin Outlook. Pierderea acestor informații poate fi înfricoșătoare, dar Outlook face cu adevărat simplă restaurarea datelor, astfel încât să vă puteți recupera contactele și e-mailurile Outlook.

Instrucțiunile din acest articol se aplică Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003; și Outlook pentru Microsoft 365.


Restaurează un fișier Outlook PST pentru poștă, contacte și date

Dacă aveți o copie de rezervă a unui fișier PST și doriți să restaurați datele din fișierul PST, importați fișierul PST de rezervă. Puteți utiliza acest fișier PST de rezervă pentru a restabili datele Outlook pe același computer, pe alt computer sau pe un alt cont de e-mail.

  1. Mergi la pagina Fișier > Deschideți și exportați > Import / Export. În Outlook 2007 și 2003, accesați Fișier > Import și Export.

  2. Alege Importați dintr-un alt program sau fișier, Apoi selectați Următor →.

  3. Alegeți oricare Fișier de date Outlook (.pst) or Fișier de foldere personale (PST) în funcție de versiunea de Outlook pe care o utilizați, apoi selectați Următor →.

  4. Selectați Naviga pentru a găsi și selecta fișierul PST din care doriți să importați date.

    Outlook poate căuta un fișier backup.pst în folderul Document Outlook Files . Selectați Naviga pentru a schimba unde caută.

  5. Alegeți una dintre următoarele:

    • Înlocuiți duplicatele cu elementele importate: Importă toate datele și înlocuiește datele din fișierul PST existent, care este același.
    • Permiteți crearea de duplicate: Importă toate datele și creează un duplicat de articole identice. Fiecare e-mail și contact sunt importate chiar dacă aceste elemente se află în fișierul PST existent.
    • Nu importați duplicate: Datele care se potrivesc cu fișierul existent nu sunt importate.

  6. Alege Următor →.

  7. Selectați folderul din care să importați (opțional), indiferent dacă Includeți subdosarele, și unde să importați. Selectați Filtru pentru a filtra anumite e-mailuri de importat.

  8. Odată ce ați setat setările de import, selectați finalizarea.

Dacă nu aveți o copie de rezervă a datelor Outlook și doriți să recuperați fișierul PST, utilizați un program de recuperare a fișierelor și căutați .PST ca extensie de fișier.


Cum se adaugă un fișier de date PST nou în Outlook

Dacă doriți să restaurați un fișier PST în Outlook și să îl utilizați ca alt fișier de date, adăugați fișierul PST ca un al doilea cont împreună cu cel implicit.

  1. Mergi la pagina Fișier > Setările contului > Setările contului.

  2. În Setările contului caseta de dialog, accesați Fișiere de date.

  3. Selectați Adăuga pentru a adăuga un alt fișier PST în Outlook.

  4. Alege Fișier de date Outlook (.pst) și selectați OK.

  5. Selectați locația PST, alegeți numele fișierului, apoi selectați OK.

  6. Evidențiați fișierul PST și selectați Setați ca implicit pentru a-l face noul fișier de date implicit.

  7. Selectați Închide.