Cumpărarea unui iPad ieftin sau recondiționat

Ce este mai bun decât un iPad? Un iPad ieftin. IPad-ul este un dispozitiv excelent, dar poate costa în continuare la fel de mult ca un laptop entry-level, chiar dacă mergeți cu cel mai ieftin model disponibil. Și dacă aveți nevoie de o conexiune de date, puteți adăuga mai mulți bani la preț. Dar, înainte de a decide că nu vă puteți permite unul, să aruncăm o privire la câteva moduri în care puteți achiziționa iPad-ul mai ieftin.

 Getty Images / Tara Moore


Du-te Mini

Vrei să scapi de bani din prețul iPad-ului? Nu renunțați la iPad Mini. IPad Mini 4 este aceeași tabletă exactă ca iPad Air 2, iar actualizarea din 2019 sub forma iPad Mini 5 păstrează același factor de formă de bază. Singurul lucru „mini” în legătură cu acesta este dimensiunea și asta poate fi de fapt un avantaj.

Tableta mai mică de 7.9 inci poate fi mult mai ușor de utilizat în mișcare decât fratele său mai mare de 9.7 inci. Nu numai că este mai portabil când sunteți în afara casei, dar este și mai mobil în interiorul casei, ceea ce face mai ușor să intrați în bucătărie în timp ce utilizați în continuare aplicația dvs. preferată. Cel mai mare dezavantaj aici este că s-ar putea să vă împiedicați de bucătărie. 


Mergeți cu ultima generație

O altă modalitate ușoară de a reduce prețul unui iPad este de a merge ultima generație, mai degrabă decât de a merge cu cele mai recente și mai bune. La fel ca iPad Mini 4, iPad-ul de ultima generație tinde să înceapă cu aproximativ 100 USD mai ieftin decât modelul actual.

Voi sacrificați cele mai recente caracteristici, dar dacă doriți să economisiți câțiva bani și chiar aveți nevoie de acel afișaj mai mare, modelul mai vechi ar putea fi cea mai bună ofertă.


Du-te Mini și ultima generație

Aici puteți obține un iPad destul de bun. Sacrificați aceleași caracteristici mergând cu ultima generație și va veni în pachetul mai mic, dar este posibil să nu existe o altă tabletă pe planetă care să fie aproape de a face tot ce poate face ultima generație Mini și care încă poate intra sub câteva sute de dolari.  

Cumpărați un iPad recondiționat

O altă modalitate ușoară de a reduce prețul unui iPad este de a cumpăra o unitate renovată. De fapt, acesta este un truc bun cu multe dispozitive, de la laptopuri la console de jocuri. Magazinul online Apple vinde o mare varietate de iPad-uri recondiționate și, de obicei, puteți economisi prețul. Dacă combinați acest lucru cu cumpărarea iPad-ului de ultimă generație sau a unui iPad mini, puteți obține un dispozitiv excelent la prețuri destul de ieftine. Îți face griji să cumperi un dispozitiv recondiționat? Un iPad recondiționat de la Apple vine cu aceeași garanție de 1 an pe care o obțineți cu un iPad nou, care poate ușura preocupările legate de cumpărarea recondiționată. 

De asemenea, este posibil să cumpărați un iPad recondiționat de la alți comercianți cu amănuntul, cum ar fi Best Buy sau Newegg, dar dacă unitatea pe care o căutați nu este disponibilă de la Apple, de obicei este mai bine să așteptați câteva săptămâni pentru a vedea dacă acel model anume devine disponibil.


Cumpărați second hand de la Amazon sau eBay

Știați că puteți cumpăra produse second hand de la Amazon? Accesați Amazon, căutați iPad-ul și faceți clic pe modelul pe care doriți să îl cumpărați. Odată ajuns la pagina de detalii a produsului, veți vedea câte unități second hand au de vânzare. Aceste iPad-uri sunt vândute dintr-o varietate de magazine diferite și nu numai că puteți vedea detalii despre iPad, cum ar fi în ce stare se află dispozitivul, dar puteți vedea și gradul de satisfacție al vânzătorului.

O altă alegere bună pentru cumpărarea unui iPad folosit este eBay. Popularul site de licitații oferă două modalități de a cumpăra un iPad: o licitație standard în care sunteți cel mai mare ofertant și o „Cumpărați-l acum”, care este atunci când vânzătorul pune un preț specific articolului. Atunci când cumpărați de pe eBay, este important să citiți toate detaliile înainte de a face o ofertă. Veți dori să verificați starea iPad-ului, politica de returnare a vânzătorului și ratingul vânzătorului înainte de a cumpăra iPad-ul. Veți dori, de asemenea, să notați costul de expediere și să comparați prețul total cu alte opțiuni. Uneori, o ofertă bună pe eBay vine cu un preț de transport destul de ridicat. 

Cumpărarea unui articol cutie deschisă sau deschisă de la Amazon sau eBay vine cu o garanție de satisfacție, așa că, dacă sunteți îngrijorat că veți obține un iPad rupt sau, mai rău, fără iPad deloc, nu vă faceți griji. Dacă nu primiți articolul în condiția în care a fost descris pe pagină, pur și simplu contactați Amazon sau eBay. 

Cumpărați de la un prieten

Poate că cel mai simplu mod de a economisi pe un iPad folosit este cumpărarea unuia de la un prieten. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la obținerea a ceva diferit de publicitate, deoarece puteți încerca înainte de a cumpăra și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimb, așa cum faceți atunci când cumpărați de la Craigslist. Problema de aici constată un preț bun, care este o valoare justă pentru toți cei implicați. Există încă câteva lucruri pe care trebuie să le verificați și să vă asigurați că le faceți înainte de a cumpăra un iPad folosit, cum ar fi resetarea acestuia la valorile implicite din fabrică pentru a vă asigura că Găsiți iPad-ul meu este oprit.

Fii atent la Craigslist

Craigslist și alte reclame online clasificate pot fi o modalitate excelentă de a obține o ofertă bună pentru un produs, dar prezintă și un element de risc.

Dacă iPad-ul se află în ambalajul original, deschideți întotdeauna cutia și porniți iPad-ul pentru a vă asigura că funcționează. Familiarizați-vă cu modul de configurare a unui iPad pentru prima utilizare, astfel încât să știți ce ar trebui să vedeți și să parcurgeți primii câțiva pași pentru a vă asigura că dispozitivul funcționează corect, dar nu finalizați pasul cerând Apple ID.  

Evitați site-urile de licitații Penny

Probabil că ați văzut reclame care vă promiteau o șansă de a cumpăra un iPad la prețuri la fel de ieftine ca 34.92 USD sau un preț la fel de absurd. Și dacă v-ați gândit că trebuie să fie o înșelătorie de vreun fel, aveți parțial dreptate. Este greu să le clasificați drept o înșelătorie directă, deoarece acestea vând produsele, dar modul în care funcționează sistemul este că trebuie să plătiți pentru a licita pur și simplu pentru produse. Aceasta înseamnă că, de fiecare dată când plasați o ofertă de 16.41 USD sau 17.23 USD, plătiți bani site-ului web, indiferent dacă ați câștigat sau nu oferta finală.

Dacă ești foarte norocos, poți ajunge la un iPad ieftin fără să plătești mult. Dar pentru fiecare persoană care câștigă o ofertă ieftină, există zeci și chiar sute de oameni care cheltuiesc 5 $, 10 $ sau chiar 20 $ sau mai mult licitând pentru produsul care nu a câștigat oferta. Și datorită naturii captivante a plasării ofertelor, puteți cheltui cu ușurință sute de dolari încercând să câștigați unul dintre aceste produse fără a câștiga vreodată oferta finală.

Nu ești convins că ar trebui să te obișnuiești? Achiziționați un iPad nou și obțineți liniște sufletească.