Cum să activați modul întunecat Facebook Messenger

Facebook Messenger este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instantanee de astăzi. Oamenii îl folosesc pentru a păstra legătura cu familia și prietenii în fiecare zi.

Problema cu utilizarea aplicațiilor IM în modul luminos implicit este că poate fi greu pentru ochi, mai ales într-o cameră întunecată. O soluție la acest lucru este Facebook Messenger în modul Întunecat.


Ce este modul întunecat pe Messenger?

Când activați modul întunecat Facebook Messenger, acesta schimbă întregul fundal al ferestrei de chat într-un negru închis. Și celelalte elemente din chat se modifică ușor.

  • Comentariile prietenului dvs. se schimbă în font alb cu fundal gri.
  • Comentariile dvs. se schimbă în font alb cu fundal albastru.
  • Lista dvs. de conversații recente din stânga se schimbă în text alb cu fundal gri.
  • Toate pictogramele și titlurile se schimbă și în alb

Dacă nu vă place modul întunecat, puteți reveni oricând la modul lumină la fel de ușor.


Activați modul întunecat Facebook Messenger în Windows 10

În versiunea Windows 10 a Facebook Messenger, trecerea în modul Întunecat nu este atât de simplă. Setarea modului Întunecat este ascunsă în meniul Preferințe.

  1. Lansați desktopul Facebook Messenger. Dacă nu îl aveți instalat încă, puteți descărca Facebook Messenger pentru desktop și îl puteți instala mai întâi.

  2. Selectați micul Mesager pictogramă din partea stângă sus a ferestrei, selectați MesagerȘi selectați Preferințe.

  3. Aceasta va deschide o Preferințe fereastră. Selectați Aspect din meniul din stânga, apoi selectați Temă scapă jos. Aici veți vedea o selecție de teme diferite. Puteți alege oricare dintre temele mai întunecate pe care le preferați.

    Dacă preferați un mod întunecat ușor mai ușor, Gri tema este o opțiune mai bună. Dacă vă plac afișajele cu contrast ridicat, cu lumini mai întunecate și mai deschise, alegeți Contrast ridicat (întuneric).

  4. Odată ce ați selectat Întuneric temă, toate ferestrele Facebook Messenger pe care le-ați deschis se vor actualiza în Modul Întunecat.

  5. Dacă vreți vreodată să reveniți la modul Light, repetați toți pașii de mai sus. În loc să alegeți tema Dark, alegeți Lumina tema în schimb. Aceasta va schimba imediat toate ferestrele deschise Facebook Messenger înapoi în modul Light.


Activați modul întunecat Facebook Messenger în browser

Dacă utilizați Facebook Messenger mai degrabă în browser decât în ​​aplicația desktop, activarea modului întunecat este și mai ușoară.

  1. Cu Facebook deschis în browser, accesați Facebook Messenger prin selectarea Mesager pictogramă din colțul din dreapta sus al ferestrei.

  2. La partea de jos a Facebook Messenger panou, selectați Vedeți Toate în Messenger. Aceasta va deschide fișierul Mesager aplicație browser.

  3. În Facebook Messenger fereastra browserului, selectați meniul derulant din colțul din dreapta sus al ferestrei. În acest meniu, activați fișierul Modul întunecat comutare.

  4. Aceasta va converti întreaga fereastră a aplicației browserului Facebook Messenger în modul Întunecat.

    Rețineți că, atunci când activați modul întunecat în aplicația Facebook Messenger bazată pe browser, acesta activează și modul întunecat pentru toate celelalte ferestre Facebook din browser. Dacă nu doriți acest lucru, va trebui să instalați aplicația desktop Facebook Messenger și să alegeți în schimb tema Dark.

  5. Pentru a comuta Facebook Messenger înapoi în modul Light în browser, repetați procesul de mai sus, dar dezactivați Modul întunecat comutați mai degrabă decât activați-o.


Mod întunecat Messenger în aplicația Facebook

De asemenea, puteți activa modul Dark în aplicația Facebook Messenger de pe dispozitivul dvs. mobil. Dacă nu îl aveți încă, puteți instala Facebook Messenger pentru Android din magazinul Google Play sau Facebook Messenger pentru iOS din App Store.

Activarea modului întunecat în aplicația Facebook Messenger este la fel de simplă ca și în browser.

  1. Lansați aplicația Facebook Messenger și atingeți Profil imagine în colțul din stânga sus.

  2. Acest lucru va ridica Profil ecran în care puteți atinge pentru a activa Modul întunecat comutare.

  3. Când activați acest lucru, veți vedea întreaga fereastră Facebook Messenger comutând în modul Întunecat.

Utilizarea Facebook Messenger în modul întunecat

Odată ce treci la utilizarea Messenger în modul Întunecat, la început te va simți puțin ciudat. Cu siguranță îi oferă Messenger un aspect și o senzație foarte diferită. Cu toate acestea, odată ce te-ai obișnuit cu asta, îți vei da seama că ochii tăi sunt mai puțin încordați, iar chat-urile IM sunt mult mai plăcute.