Ce este Flipboard? Totul despre aplicația de știri sociale

Flipboard este o aplicație de știri sociale care vă face ușor să fiți informat cu privire la subiectele care vă interesează cel mai mult.

Vă puteți gândi la Flipboard ca la o revistă inteligentă. Spre deosebire de revistele tipărite tradiționale, Flipboard vă personalizează conținutul pe baza intereselor dvs., apoi afișează articole relevante într-un aspect în stil de revistă, ușor de interacționat și plăcut la vedere. În plus față de articole, veți vedea și alte tipuri de conținut, inclusiv videoclipuri, podcast-uri, tweets și multe altele.

Oamenii pot folosi Flipboard pentru a crea reviste digitale pentru a le distribui altor utilizatori; pe măsură ce citiți conținutul de pe Flipboard, le puteți adăuga cu ușurință la o revistă nouă sau existentă sub profilul dvs. Flipboard vă permite, de asemenea, să organizați reviste bazate pe pasiunea dvs., pentru surse specifice, pentru partajarea cu un grup sau pentru crearea unei colecții.


Cum funcționează aplicația Flipboard

Flipboard funcționează permițându-vă să răsfoiți literalmente poveștile. Are o funcție unică de basculare bazată pe gesturi, care rotește pagina atunci când glisați în sus / în jos sau în stânga / dreapta pe ecran, la fel ca răsfoirea paginii unei reviste reale.

Prykhodov / Getty Images

Poveștile apar în feedul de acasă cu o imagine, un titlu, numele sursei și cât de recent a fost publicată. Tot ce trebuie să faceți este să atingeți o poveste pentru ao extinde pentru a o citi integral.

Fiecare poveste include, de asemenea, un buton de meniu reprezentat de trei puncte în colțul din dreapta jos, permițându-vă să interacționați cu povestea. Dacă decideți să „Dați apreciere” sau alegeți să vedeți „Mai puțin așa”, Flipboard va selecta conținutul în funcție de selecția dvs. De asemenea, puteți răsfoi povestea într-o revistă sau să o împărtășiți prin intermediul rețelelor sociale.


Cum să începeți cu Flipboard

Descărcați aplicația gratuită Flipboard sau înscrieți-vă printr-un browser web la Flipboard.com. Flipboard vă va întreba care sunt interesele dvs., solicitându-vă să selectați câteva subiecte de urmat; puteți oricând să le anulați și să le adăugați mai târziu.

Flipboard vă va umple apoi feedul de acasă cu povești bazate pe subiectele pe care le-ați ales. De aici, puteți începe să utilizați aplicația. Puteți dezinstala cu ușurință Flipboard dacă nu este ceașca dvs. de ceai.

Descărcați pentru:

iOS Android


Cum se folosește Flipboard

În aplicația mobilă Flipboard, veți vedea cinci pictograme în meniul principal din partea de jos. Iată cum le folosești.

Acasă (pictograma casei): Aici veți găsi toate poveștile voastre; răsfoiți-le sau trageți în jos pentru a le reîmprospăta.

Următorul (pictograma grilă): Aici puteți vedea subiectele, profilurile și conturile pe care le urmăriți. Utilizați funcția de căutare din partea de sus pentru a găsi ceva sau pe cineva specific.

Căutare (pictograma lupă): Acesta este locul unde puteți merge pentru a descoperi mai multe subiecte și a le adăuga în Flipboard. Atingeți o sugestie, apoi atingeți roșul Urma pentru a-l urmări sau utilizați funcția de căutare din partea de sus pentru a găsi un anumit subiect.

Notificări (pictograma balon): Activități precum următoarele, aprecieri și comentarii la poveștile dvs. și multe altele vor apărea aici. Nu vrei să le vezi? Puteți dezactiva notificările Flipboard în câțiva pași.

Profilul dvs. (pictograma persoanei): Iată unde puteți să vă arătați; adăugați o fotografie de profil, un nume de utilizator și o scurtă biografie. Similar cu Instagram, revistele pe care le organizați vor apărea într-un aspect al grilei sub informațiile profilului dvs.

Flipboard nu funcționează? Iată ce trebuie să faci.


De ce ar trebui să utilizați Flipboard

Este posibil să primiți deja unele dintre știrile dvs. din alte locuri online, cum ar fi urmărind surse de știri de pe rețelele de socializare, vizitând site-uri individuale sau abonându-vă la bloguri. Cu toate acestea, Flipboard oferă mai multe avantaje decât aceste alte modalități de a vă remedia știrile.

  • Păstrați viața prietenilor dvs. separată de știri: Știrile care apar pe feedul dvs. Facebook sau Twitter vor fi amestecate cu postările aleatorii ale prietenilor dvs. și ale celor care urmează. Deși Flipboard este și o aplicație socială, poveștile afișate sunt întotdeauna despre știri și nu includ actualizări sociale prietenoase.
  • Obțineți aspectul unui ziar sau revistă adevărată: De departe, unul dintre cele mai mari lucruri care atrage oamenii către Flipboard este aspectul său unic și funcționalitatea flip bazată pe gesturi.
  • Obțineți știrile dvs. din surse de încredere: Uitați să găsiți singuri surse de știri deoarece Flipboard face treaba pentru dvs. Când urmăriți un subiect, veți vedea cele mai recente și cele mai populare articole din surse importante din întreaga lume.
  • Personalizați-vă experiența de știri: Urmăriți doar subiectele care vă interesează, utilizatorii care organizează povești grozave și conturile sociale pe care doriți să le integrați în experiența dvs. de știri. Flipboard organizează, de asemenea, storyboard-uri formate din 5-12 povești pe teme importante.
  • Deveniți singur curator de știri: Puteți crea reviste inteligente pe subiectele preferate care se actualizează automat cu conținut nou.

Lifewire publică numeroase reviste Flipboard. Aveți un subiect tehnic preferat? Urmăriți-ne pe Flipboard: @lifewiretech