Consultați Mesaje Gmail noi în Centrul de notificări iOS

Pe lângă faptul că vă avertizează cu privire la mesaje noi, aplicația Gmail pentru iPhone, iPad și iPod Touch poate colecta e-mailuri (inclusiv expeditor, subiect și cuvinte de început) în Centrul de notificări. De asemenea, puteți alege să vedeți e-mailuri numai în Centrul de notificări și să renunțați la alertele sonore sau ferestrele pop-up de pe ecranul de blocare.

De asemenea, puteți configura Gmail în iPhone Mail și să îl verificați periodic pentru mesaje noi, adăugându-le la Centrul de notificări pe măsură ce le preia. Alternativ, puteți adăuga Gmail ca cont Exchange cu asistență push email.


Consultați Mesaje Gmail noi în Centrul de notificări iOS

Pentru ca noile e-mailuri care intră în contul dvs. Gmail să fie listate și previzualizate în Centrul de notificări iPhone sau iPad:

  1. Asigurați-vă că aveți aplicația Gmail și că sunteți conectat la conturile dvs. pe ea.

  2. Deschis setările pe iPhone. Selectați Anunturi, și apoi găsiți Gmail și atingeți-l.

  3. Asigurați-vă că comutatorul de lângă Permiteți notificările este pornit / verde și că Centru de notificari setarea sub Alerte titlul are o bifă albastră sub ea.

  4. Dacă atingeți un e-mail în Centrul de notificări, se va deschide mesajul în aplicația Gmail.


Modificări suplimentare de notificare iOS pentru Gmail

După ce ați activat notificările, puteți regla încă câteva setări pentru a primi cât mai multe - sau cât de puține - alerte doriți. Iată ce puteți controla.

Consultați Notificări pe ecranul de blocare și în timp ce utilizați telefonul

Pentru a primi alerte suplimentare în afara Centrului de notificări, atingeți Ecran de blocare Bannere opțiuni în cadrul Alerte îndreptare. Prima setare vă permite să vedeți mesajele Gmail primite fără a debloca iPhone-ul. Al doilea afișează o fereastră pe telefonul dvs. în timp ce utilizați o altă aplicație.

De asemenea, puteți ajusta modul în care se comportă bannerele. Atingeți Stil Banner pentru a accesa două opțiuni: Temporar Permanent. Temporar înseamnă că bannerele vor dispărea după un timp, iar Permanent înseamnă că vor rămâne pe ecran până când le atingeți sau le glisați.

Ajustați sunetele și insignele pentru notificările Gmail

Platforma Sunete Insigne comutatoarele controlează alerte suplimentare pentru notificările dvs. din Gmail. „Sunete” redă un ton pentru a vă alerta la notificare. „Insigne” pune un număr pe pictograma aplicației de pe ecranul de pornire.


Setări pentru notificări în aplicația Gmail

Aplicația Gmail are propriile setări pentru mesajele pentru care veți primi alerte. Iată cum să le reglați.

  1. Deschideți aplicația Gmail.

  2. Apăsați pe Mai Mult pictogramă (trei linii orizontale) în colțul din stânga sus, apoi derulați în jos și atingeți setările.

  3. Dacă utilizați mai multe conturi în aplicație, atingeți unul pe care doriți să îl configurați. Pe ecranul următor, selectați Anunturi.

    Aveți trei opțiuni aici. Toate mesajele noi îți trimite tot ce ajunge. Numai cu prioritate ridicată vă avertizează numai cu privire la mesajele pe care Gmail le semnalează ca fiind importante. Nici unul dezactivează notificările.

  4. Modificările dvs. se salvează automat.