Cum să comandați o plimbare Uber de pe Google Maps

Google Maps nu este opțiunea de navigare implicită pe dispozitivele cu iOS, iar Uber nu este singura descărcare care permite accesul utilizatorilor de smartphone-uri. Cu toate acestea, Google Maps și Uber sunt instalate pe smartphone-urile Android și iPhone, iar aceste aplicații funcționează împreună. Puteți vizualiza prețul și ora opțiunilor Uber alături de opțiunile de transport. De asemenea, puteți rezerva o călătorie cu Uber din aplicația Google Maps de pe telefon. Procesul de rezervare are loc fără probleme, fără a necesita multă muncă manuală.

Google


Cum să comandați un Uber prin Google Apps

Această integrare între Google Maps și Uber elimină câteva secunde din procesul de rezervare a unei călătorii la cerere de pe telefon.

Iată cum să rezervați o călătorie cu Uber pe telefonul dvs. iPhone sau Android:

  1. Deschideți aplicația Google Maps.

  2. Introduceți adresa sau numele destinației dorite.

  3. Accesați fila Servicii de plimbare, unde veți vedea opțiunile de plimbare Uber listate, posibil împreună cu opțiuni de la alte servicii, cum ar fi Lyft.

  4. Dacă doriți să rezervați o călătorie Uber, atingeți Cerere sub tipul specific de plimbare Uber care vă place. După ce solicitați călătoria, veți vedea dacă și când un șofer a acceptat-o ​​și veți vedea progresul mașinii pe drumul către dvs. și pe drumul către destinația specificată.

Google Maps compară cât durează opțiunile de transport (împreună cu compararea prețurilor pentru serviciile de partajare a călătoriei). Utilizarea acestei aplicații de navigare ar putea să nu conducă la comanda unui Uber. O călătorie cu Lyft sau cu metroul ar putea fi mai rapidă sau mai ieftină, de exemplu.


Comandați un Uber folosind Facebook Messenger

Pe lângă comanda unei curse Uber din aplicația Google Maps de pe telefonul smartphone, puteți comanda o călătorie prin intermediul aplicației Facebook Messenger. Puteți comanda fie un Uber, fie un Lyft cu această opțiune.

Pentru a face acest lucru, asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune a aplicației Facebook Messenger descărcată pe dispozitiv. Apoi, urmați acești pași:

  1. Deschideți aplicația Facebook Messenger pe smartphone.

  2. Atingeți orice fir de conversație.

  3. În rândurile de pictograme din partea de jos a ecranului telefonului, atingeți butonul pictograma cu trei puncte pentru a afișa opțiuni suplimentare.

  4. Robinet Solicitați o plimbare, apoi alegeți între Lyft sau Uber dacă sunt disponibile ambele opțiuni.

  5. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a comanda o plimbare. Dacă nu v-ați conectat contul Lyft sau Uber cu Facebook Messenger, conectați-vă. Sau înregistrați-vă dacă nu aveți un cont cu niciun serviciu.

Când solicitați o călătorie prin Facebook Messenger, puteți împărtăși progresul cu cineva cu care doriți să vă întâlniți, astfel încât să poată ține la curent planurile dvs. De asemenea, nu va trebui să explicați de ce ați întârziat; vor ști că a existat trafic prost, de exemplu.