Cum se vinde pe eBay

eBay este un gigant absolut atunci când vine vorba de cumpărarea și vânzarea online. Opțiunile de vânzare cu amănuntul complete și media Joes pot începe să vândă pe eBay în câteva minute. Nu aveți nevoie de echipamente speciale și cu siguranță nu trebuie să știți nimic tehnic.

În timp ce puteți vinde din aplicația mobilă eBay, cel mai bine este să vă descurcați mai întâi lucrurile pe desktop, cu setul complet de controale. Când vă obișnuiți mai mult cu vânzarea, aplicația este o modalitate excelentă de a lista rapid.


Cum se vinde pe eBay

  1. Deschideți browserul web și accesați eBay. Când ajungeți, selectați EBay-ul meu în dreapta sus pentru a vă conecta.

  2.  eBay vă va îndruma către pagina de conectare. Introduceți informațiile despre cont pentru a continua.

  3. După ce vă conectați, veți fi trimis la pagina dvs. eBay. Selectați Vinde în partea dreaptă sus a ecranului pentru a începe înregistrarea.

  4. Prima pagină pe care o veți vedea este o căutare. eBay are o imensă bază de date de produse, plină de informații care vă pot ajuta să completați lista dvs. Dacă articolul dvs. se află în baza de date, procesul de vânzare poate fi mult mai rapid.

  5. După cum sugerează textul implicit, puteți introduce un cod UPC (cod de bare), ISBN (pentru cărți) sau alt număr de identificare în căutare. Acestea sunt de obicei cel mai direct mod de a vă găsi articolul. Dacă nu are un astfel de număr, puteți tasta oricând o descriere clară și concisă, iar eBay va încerca să aleagă o potrivire.

  6. Pe măsură ce tastați căutarea, eBay va furniza categorii posibile pentru articolul dvs. Acestea vor fi listate chiar sub descrierea pe care o introduceți. Aruncați o privire și vedeți dacă par să se potrivească cu ceea ce vindeți. În cazul în care găsiți o potrivire bună, selectați-o. Dacă faceți acest lucru, veți trece mai departe într-un formular de listare.

  7. În cazul în care nu v-ați văzut categoria aparând sau pur și simplu ați lovit Introduce oricum, vă veți găsi pe o pagină cu posibile potriviri de produse. Căutați prin a vedea dacă unul este identic cu articolul dvs. Informațiile furnizate în dreptul imaginii vă vor completa lista și vă vor oferi un bun punct de plecare. Nu vă faceți griji dacă ceva este puțin oprit. Îl puteți schimba în pasul următor.

    Dacă nu ați găsit o potrivire bună, continuați să derulați până în partea de jos a paginii și selectați Continuați fără a selecta un produs.

  8. Veți ajunge pe formularul dvs. real de înregistrare. Asigurați-vă că titlul dvs. este corect, deoarece este posibil să fi fost modificat în procesul de căutare. Iată ce vor vedea oamenii când caută. Sunt, de asemenea, cuvintele căutării eBays pe care le vor folosi pentru a potrivi persoanele cu articolul dvs.

    eBay are de fapt două forme: un instrument de listare rapidă și cel avansat din imaginea de mai sus. Este o idee bună să treceți la cel avansat prin intermediul linkului din colțul din dreapta sus al paginii, deoarece oferă opțiuni suplimentare care vă pot ajuta să găsiți articolul.

  9. Veți observa subtitrarea cu un preț alături. eBay are câteva opțiuni de listare cu un preț atașat. Nu este nevoie să le utilizați, dar acestea pot avea sens în unele cazuri.

  10. Asigurați-vă că articolul dvs. se află în categoria potrivită. Dacă nu este, selectați Schimba categorie pentru a găsi o potrivire mai bună.

    eBay are o mulțime de categorii posibile, așa că s-ar putea să doriți să vă luați timp și să aruncați o privire. De asemenea, puteți adăuga o a doua categorie contra cost. De obicei nu este necesar, dar vă poate ajuta să apară articolul în mai multe căutări.

  11. Adăugați un cod ISBN sau UPC, dacă este cazul articolului dvs.

  12. Descrieți starea articolului dvs. De obicei, eBay are mai multe niveluri de calitate pentru articolele folosite, în timp ce articolele noi nu necesită o descriere.

    Încearcă să fii cât mai exact aici. Cumpărătorilor chiar nu le place să se simtă înșelați sau nu au primit ceea ce au plătit. Toată lumea va fi mult mai fericită pe termen lung dacă sunteți în fața tuturor.

  13. Faceți fotografii cu fiecare aspect al articolului dvs. potențialii cumpărători vor fi interesați, include orice caracteristici interesante, precum și imperfecțiuni. Puteți avea până la douăsprezece imagini, așa că nu vă fie teamă să acoperiți cât mai mult posibil.

    Asigurați-vă că aveți obiectul într-o cameră bine luminată. Blițul poate interfera sau distorsiona uneori imaginea, deci este mai bine să o opriți și să utilizați lumina camerei.

  14. După ce ați făcut toate fotografiile, încărcați-le pe computer. Puteți folosi chiar și un serviciu precum Dropbox.

  15. Reveniți la înregistrarea dvs., eliminați toate fotografiile stoc deja aflate în secțiune. Apoi selectați Adauga poze pentru a naviga la imaginile noului articol.

  16. Selectați și încărcați fotografiile pe eBay. Când le aveți încărcate, puteți face clic și trage pentru a rearanja ordinea lor.

    Este o idee bună să aveți o fotografie completă a articolului ca prima imagine, deoarece aceasta este cea care va apărea în căutări.

  17. Următoarea secțiune a listei dvs. acoperă detaliile articolului. Acestea vor fi diferite pentru fiecare înregistrare, deoarece se bazează pe categoria articolului dvs. Nu trebuie să completați fiecare câmp aici. Ideea este să oferiți cât mai multe detalii de căutare, informând în același timp cumpărătorii dvs. cât mai mult posibil.  

    Exemplul de aici este pentru o carte, deci există câmpuri pentru autor, editor, subiect, limbă și anul tipărit. Este posibil ca alte categorii să aibă mai multe sau mai puține opțiuni și cu siguranță vor acoperi informații diferite.

  18. Urmează descrierea articolului, pe care o puteți considera a fi pitchul dvs. de vânzări. Scrieți o descriere clară care să acopere exact ce este obiectul și orice daune sau imperfecțiuni. Acesta este, de asemenea, momentul pentru a înfrumuseța un pic și pentru a-ți exprima obiectul pentru a părea atrăgător, dar nu minți despre asta.

  19. Acum este timpul să vă stabiliți prețul. eBay oferă două opțiuni de vânzare. Puteți urmări ruta de licitație mai tradițională sau puteți configura articolul la un preț fix „Cumpărați-l acum” și așteptați un cumpărător.

    Înainte de a merge mai departe, investigați puțin. Efectuați o căutare pe eBay pentru a vedea ce obiecte similare urmează. eBay are chiar și o funcție de a căuta numai listele vândute. Încercați să vă faceți o idee bună despre piață și reveniți la listarea dvs.

    PayPal este metoda implicită de plată pentru ambele tipuri de înregistrări și este cu ușurință cel mai bun mod de a fi plătit pe eBay.

    Nu vă faceți griji cu privire la impozitul pe vânzări. Asta doar pentru magazinele profesionale.

  20. Pentru listări cu preț fix:

    • Stabiliți lungimea listării dvs. În general, este o idee bună să lăsați articolele cu preț fix mai mult timp, așa că selectați 30 zile or Bine 'Până la anulare, care sunt alegerile mai frecvente.
    • Setați un preț pentru articolul dvs., apoi bifați caseta pentru a permite cumpărătorilor să facă oferte. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vinde articolul dvs. rapid.
    • De asemenea, puteți seta eBay să accepte sau să refuze automat ofertele de mai sus și de sub un anumit punct. În caz contrar, veți primi un e-mail care vă anunță că aveți o ofertă și puteți alege cum să o gestionați.

  21. Pentru listări în stil de licitație:

    • Puteți alege să includeți multe dintre funcțiile de listare fixe. Acestea se vor dezactiva imediat ce cineva licitează, dar vă oferă posibilitatea de a vinde articolul imediat.
    • Lungimea standard pentru o licitație este de 7 zile, deși puteți să o ajustați după cum este necesar.
    • Încercați să stabiliți un preț de pornire suficient de mic pentru a încuraja sumele licitate, dar nu atât de mic, nu există nicio speranță de a vă atinge obiectivul de vânzare.
    • Dacă sunteți cu adevărat îngrijorat de faptul că articolul va deveni prea scăzut, puteți seta întotdeauna un preț de rezervă ca minim pe care l-ați lua. Cu toate acestea, vine cu o taxă de listare și poate descuraja ofertanții.

  22. Acum vine livrarea. Dacă nu sunteți sigur de costurile de expediere, selectați Se calculează de transport pentru a deschide un calculator într-o fereastră nouă. Calculatorul vă va arăta un tabel de prețuri bazat pe diferite opțiuni de expediere. Folosiți-l pentru a afla un serviciu de transport rezonabil.

    Expedierea gratuită este întotdeauna o opțiune pentru a atrage cumpărătorii și există o mulțime de vânzători care încorporează costurile de expediere în prețul articolelor lor pentru a utiliza transportul gratuit ca tactică de marketing. Alte soluții de expediere forfetare ar trebui rezervate în scopuri promoționale sau atunci când utilizați un serviciu precum casetele forfetare de la USPS.

  23. Timpul de manipulare se referă la perioada de timp dintre sfârșitul listării dvs. și când expediați. eBay tinde să recompenseze o perioadă de timp de 1 zi lucrătoare, dar și două zile pot fi în regulă.

  24. De asemenea, puteți alege să expediați la nivel internațional cu programul global de expediere eBay. Nu va trebui să vă ocupați de costurile vamale sau internaționale. Bifați doar caseta și eBay vă va oferi o adresă în SUA la care să expediați. Se vor ocupa de achiziționarea articolului.

    Alegeți un oraș departe de dvs. pentru a obține tarife de exemplu. Deoarece nu știți cine vă va cumpăra articolul, este întotdeauna cel mai bine să vedeți cel mai rău caz.

  25. Alegeți greutatea și dimensiunile pachetului. De cele mai multe ori, nu veți avea încă articolul ambalat, așa că acestea vor fi o estimare. Această estimare este cea pe care eBay o va folosi pentru a calcula costul de expediere pentru cumpărătorul dvs.; dacă greșești cu adevărat, vei pierde bani.

    Încercați să fiți exacți și, atunci când este posibil, ridicați puțin estimările pentru a ține cont de numeroasele lucruri care pot merge prost în achiziționarea de bunuri de transport. Nu uitați, cutiile nu sunt personalizate pentru produsul dvs., iar livrările de transport nu sunt ieftine.

  26. În partea de jos a paginii, selectați Anunţ pentru a vedea o previzualizare exactă a aspectului exact al listării articolelor dvs. Dacă totul pare corect, selectați Element de listă pentru a-ți face înregistrarea live.

    Dacă doriți să finalizați lista altă dată, selectați Salvează ca ciornă.

  27. Felicitări! Înregistrarea dvs. eBay este live și potențialii cumpărători pot începe să o vizualizeze imediat. Acum puteți gestiona afișarea și vizualizarea sumelor licitate, a vizualizărilor de pagină și a observatorilor din tabloul de bord My eBay.

  28. Selectați EBay-ul meu în colțul din dreapta sus al paginii, apoi selectați De vânzare > Activ în partea stângă a tabloului de bord pentru a vedea toate listările dvs. active.

    Fiecare intrare vă arată informații vitale despre listarea articolelor, inclusiv statistici despre numărul de vizionări, vizionare și sume licitate pe care le are articolul dvs., cu condiția să fie scos la licitație. Utilizați aceste informații pentru a determina performanța înregistrării dvs. și dacă se va vinde.

  29. Așezați-vă, relaxați-vă și așteptați ca articolul dvs. să fie vândut! Asigurați-vă că răspundeți prompt la orice întrebări pe care le primiți de la potențiali cumpărători și fiți întotdeauna politicos.

  30. Când articolul dvs. se vinde, selectați Vândut din My eBay pentru a localiza articolul dvs. Listarea articolului de pe acesta vă va oferi opțiunea de a imprima o etichetă de expediere, după ce ați fost plătit. Apoi, adăugați eticheta atașată la cutie și expediați!