Cum să ștergeți descărcările pe Android

Fișierele descărcate pot fi puțin mai dificil de găsit pe telefon decât pe computer. Adesea, vom descărca ceva de care avem nevoie și apoi vom uita de el. Fișierele mari, cum ar fi videoclipurile, pot ocupa proprietăți imobiliare valoroase în spațiul de stocare al telefonului dvs. mult timp după ce ați terminat cu acesta! Din fericire, nu este greu să ștergi fișierele - trebuie doar să știi unde să cauți. Iată cum ștergeți descărcările pe Android și eliberați spațiu suplimentar.


Cum se deschid și se editează fișiere

Fiecare dispozitiv Android are o aplicație specifică pentru a gestiona fișierele descărcate sau salvate, dar este posibil să dureze un pic de căutare pentru a găsi, în funcție de dispozitivul dvs. Iată cum parcurgeți diferitele fișiere pe care le aveți.

Când ștergeți fișierele de pe dispozitivul dvs. Android, acestea au dispărut definitiv, deci asigurați-vă că doriți cu adevărat să le ștergeți complet înainte de a urma aceste instrucțiuni.

  1. Aplicația pe care o căutați va fi numită fie Fişiere or Fișierele mele, în funcție de vârsta dispozitivului. Pentru a găsi Fişiere aplicație, deschideți fișierul Tava aplicației pe dispozitiv. Poate că va trebui să căutați puțin - căutați într-un unelte folder dacă nu îl vedeți direct pe Tava aplicației.

  2. În interiorul Fişiere aplicație, puteți răsfoi mai multe categorii diferite: imagini, videoclipuri, muzică etc.

  3. De aici, puteți atinge fișiere pentru a le accesa sau țineți apăsat pentru a selecta mai multe fișiere simultan. În funcție de tipul de fișier, există diferite acțiuni pe care le puteți efectua după ce ați selectat mai multe fișiere.

  4. Plătiți o notă specială către Documente secțiune. Dacă ați descărcat fișiere PDF - bilete la un eveniment, un meniu de restaurant etc. - dintr-un browser de pe dispozitivul dvs. mobil, acestea se așează adesea pe telefonul dvs., ocupând spațiu.

    Descărcările din browserul dvs. web sunt stocate în fișierul dvs. de descărcări, astfel încât atunci când le ștergeți direct din fișier, nu este necesar să le ștergeți din browser. Cu toate acestea, dacă doriți să verificați, puteți deschide browserul web și accesați setările (reprezentat de obicei printr-o pictogramă de meniu cu trei puncte sau trei linii)> Download pentru a vă asigura că toate fișierele pe care doriți să le ștergeți au dispărut.

  5. După ce ați selectat fișierele pe care doriți să le ștergeți, atingeți Șterge, care este de obicei reprezentată de o pictogramă coș de gunoi.

  6. Este posibil să vi se solicite să confirmați că doriți să ștergeți fișierele. Atingeți Șterge or Da, în funcție de sistemul de operare, pentru a șterge definitiv fișierele.


Cum să ștergeți fișierele de pe dispozitivul dvs. Android

Odată ce ați găsit Fişiere aplicație, ștergerea fișierelor dvs. este rapidă. Iată cum o faci.

  1. Țineți apăsat degetul pe fișierul pe care doriți să îl ștergeți, apoi selectați fie Șterge sau opțiunea Coșul de gunoi pictograma care apare.

  2. Puteți selecta mai multe fișiere pentru a șterge mai multe simultan. Fiecare ar trebui să primească o bifă dacă atingeți și țineți apăsat pe acesta - bifați mai multe dintre ele înainte de a selecta ștergeți pentru a avea grijă de multe fișiere simultan.

  3. După ce selectați ștergerea fișierelor, vi se va solicita dacă doriți cu adevărat să ștergeți aceste fișiere. Au dispărut definitiv după ce selectați OK, deci asigurați-vă că ați ales cu înțelepciune.

Fișierele descărcate pot ocupa mult spațiu pe Android. Dacă nu ați instalat niciodată un card SD suplimentar sau nu ați adăugat spațiu pe telefon, acesta poate fi o marfă valoroasă! Este o idee bună să eliminați spațiul din când în când, astfel încât să puteți descărca mai multe aplicații, muzică și videoclipuri preferate.