Cum se folosește aplicația Microsoft People

Windows 10 include o aplicație de contact numită aplicația People, care este o versiune mai avansată a aplicației lor de contact anterioare, care permite consolidarea ușoară a contactelor între diferite conturi de internet.

Utilizatorii care utilizează aplicațiile Microsoft Mail și Calendar pot utiliza, de asemenea, aplicația People pentru a vedea cea mai recentă conversație cu anumite persoane și orice programare viitoare. Aplicația People poate fi utilă pentru a vă ajuta să vă păstrați Rolodex digital frumos, îngrijit și totul într-un singur loc.

Acest articol se adresează aplicației People inclusă cu cea mai recentă versiune de Windows 10.


Unde pot accesa aplicația People din Windows?

Aplicația People este instalată implicit în Windows și nu poate fi dezinstalată. Astfel, programul va fi întotdeauna localizat în meniul Start. Pentru a accesa aplicația People, faceți clic pe acasă meniu apoi căutare pentru aplicația care utilizează bara de căutare. Odată ce apare aplicația People, faceți clic pe ea pentru a deschide aplicația.

Ce conturi sunt acceptate de aplicația People?

Aplicația People importă contactele preexistente pe care le-ați stocat cu contul dvs. de e-mail. Serviciile acceptate pentru configurarea aplicației People includ Outlook.com, Hotmail.com, Live.com, Exchange, Microsoft 365, Gmail, Yahoo Mail și iCloud. Serviciile suplimentare pot fi configurate prin opțiunile de setări avansate, cum ar fi Exchange ActiveSync.


Configurarea unui cont cu aplicația People

Dacă doriți să adăugați persoanele de contact la aplicația People, va trebui să conectați aplicația la un cont, cum ar fi cele menționate mai sus. Urmați acești pași pentru a deschide aplicația People pentru prima dată și pentru a începe.

  1. Deschideți oameni app de la ferestre din acasă Meniu.

  2. Apasă pe Incepe butonul.

    Aplicația People va solicita acces la e-mail și calendar, faceți clic pe Da când apar ambele dialoguri.

  3. Apasă pe + Importați contacte butonul.

  4. Selectați contul dvs. de e-mail a cui contacte doriți să importați și urmați conectați în pentru furnizorul dvs. specific.

  5. Clic Făcut.

  6. Dacă doriți să adăugați mai multe conturi, selectați + Importați contacte din nou, altfel, selectați Gata de plecare.


Cum se creează un fișier de contact nou

Aveți pe cineva nou pe care să-l adăugați în agenda dvs. de contact? Fantastic! Urmați acești pași pentru a adăuga un nou fișier de contact în aplicația People și salvați-l în contul de internet corespunzător pentru acces ulterior.

  1. Apasă pe + În partea de sus a oameni Aplicația pentru a începe.

  2. În fereastra laterală care apare, selectați contul de e-mail dorit în care doriți să salvați informații noi sub Economisești la titlu.

  3. Introduceți numele și prenumele persoanei în Nume camp. Dacă doriți să aveți un control mai precis, faceți clic pe pictograma creion pentru a adăuga porecle, titluri, sufix și multe altele.

  4. Adăugați orice informație rămasă pe care doriți să o includeți, cum ar fi numerele de telefon, adresele de e-mail și adresele fizice.

    Dacă faceți clic pe + Altele opțiunea vă va oferi acces la câmpuri suplimentare de contact, inclusiv site-ul web, compania, titlul postului, alte persoane semnificative, copii, ziua de naștere și multe altele.

  5. Dacă doriți să adăugați o fotografie la contact, selectați circularul Adauga poza din partea de sus a dialogului contului nou. În caz contrar, faceți clic pe Economisești buton pentru a salva contactul în contul dvs.


Vizualizarea evenimentelor și conversațiilor cu persoanele de contact

Pentru a vizualiza evenimentele viitoare și conversațiile recente cu o persoană, trebuie doar să faceți clic pe numele acestora din partea stângă a aplicației People. Partea dreaptă a aplicației va afișa acum informațiile de contact, precum și orice evenimente viitoare și conversații recente.

Pentru ca evenimentele viitoare să fie afișate sub numele unui contact, persoana respectivă trebuie să fie inclusă în evenimentul din calendar. Pentru ca conversațiile recente să fie afișate, trebuie să fie listată o adresă de e-mail.

Cum se afișează numai contacte specifice în aplicația People

Puteți opta pentru afișarea contactelor dintr-un anumit cont sau, dacă utilizați aplicația People ca agendă telefonică, vă recomandăm să afișați doar contactele cu un număr de telefon disponibil. Pentru a sorta aplicația People, selectați Filtru buton (pictograma pâlnie) din partea de sus a ecranului, apoi alege Conturile ați dori să vedeți, împreună cu dacă doriți sau nu ascundeți contactele fără numere de telefon.

Cum se combină persoanele de contact

Dacă aveți duplicate de contacte în mai multe conturi de internet sau în aceeași agendă, este foarte ușor să le combinați. Urmați acești pași pentru a curăța rapid aplicația People.

  1. Faceți clic pe unul a contactelor pe care doriți să le combinați.

  2. În partea dreaptă a ecranului, derulați în jos până la Contacte combinate secțiune. Dacă contactul pe care doriți să îl combinați este deja afișat, selectați-l. În caz contrar, continuați cu pasul următor.

  3. Dacă persoana de contact pe care doriți să o combinați nu este deja afișată, selectați Găsiți un contact de combinat buton. Din listă selectați fișierul de contact pe care doriți să îl combinați cu cel curent.

    Pentru a anula două contacte, faceți clic pe Vezi mai multe> din partea de jos a informațiilor de contact, apoi faceți clic pe Distinct butonul.

  4. Atât, contactele dvs. sunt acum combinate!

Setări aplicație Common People

Pentru a accesa opțiunile de setări pentru aplicația People, selectați setările (pictograma roată) din partea de sus a ecranului. Din interiorul setările meniu, puteți adăuga conturi suplimentare, șterge conturile curente și alege modul în care doriți să sortați lista de contacte.