Google Hangouts este în jos … Sau ești doar tu?

Pentru mulți oameni care lucrează de acasă sau trebuie să se conecteze cu colegii la distanță, Google Hangouts este un instrument esențial, motiv pentru care este deosebit de frustrant atunci când se pare că Google Hangouts nu funcționează.

Dacă nu vă puteți conecta la Google Hangouts sau îl puteți folosi pentru a discuta cu alte persoane, nu este întotdeauna ușor să spuneți dacă Google nu funcționează corect sau dacă aveți o problemă cu propria conexiune la internet. Dar, cu câteva verificări ușoare, vă puteți da seama dacă Google Hangouts nu funcționează sau dacă sunteți tu.


Cum să știți dacă Google Hangouts nu funcționează

În anumite privințe, să afli că Google Hangouts nu funcționează este o veste mai bună, deoarece asta înseamnă că nu trebuie să depanezi problemele potențiale cu propria conexiune la internet. Din păcate, dacă Hangouts este offline sau se confruntă cu probleme, nu aveți altă alternativă decât să așteptați ca acesta să revină online (sau ați putea convinge ceilalți participanți să încerce un instrument alternativ de conferințe web precum Zoom). Iată cum puteți verifica dacă Google Hangouts nu funcționează:

  1. Verificați pagina Google Hangouts a Downdetectorului. Downdetector monitorizează multe site-uri web obișnuite și este un loc bun pentru a începe. Vă va spune dacă site-ul are probleme raportate și poate fi offline. 

  2. Dacă Downdetector nu este definitiv, există și alte site-uri pe care le puteți încerca, inclusiv IsItDownRightNow și Outage.Report.

  3. În timp ce utilizatorii folosesc rar forumul de asistență Google Hangouts pentru a urmări întreruperile, îl puteți verifica pentru a vedea dacă există forumuri de mesaje în forumul comunității cu privire la întreruperi. 

Dacă aveți probleme la conectarea la oricare dintre aceste site-uri sau nimeni altcineva nu a identificat probleme cu Google Hangouts, este posibil ca Google Hangouts să funcționeze normal și problema este legată de propria conexiune la internet.


Ce trebuie să faceți dacă Google Hangouts nu funcționează pentru dvs.

Dacă ați verificat dacă Google Hangouts nu funcționează și pare să funcționeze pentru toată lumea, în afară de dvs., iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a depana problema și pentru a încerca să porniți din nou:

  1. Asigurați-vă că mergeți la locația corectă și nu ați scris greșit adresa URL. Ar trebui să încercați să accesați hangouts.google.com. 

  2. Dacă Google Hangouts nu se deschide în browserul dvs. web, încercați să vă conectați utilizând un alt browser (cum ar fi Microsoft Edge în loc de Chrome, de exemplu) sau conectați-vă folosind modul privat sau incognito al browserului. Experimentați cu variații ale browserelor web pe care nu le utilizați de obicei pentru a elimina posibilele probleme de conectare sau cache. 

  3. Dacă este o opțiune, încercați să folosiți în schimb aplicația Hangouts pentru mobil pe telefon. Asigurați-vă că folosiți aplicația oficială Hangouts pentru iPhone sau aplicația Hangouts pentru Android.

  4. Dacă ați încercat inițial aplicația mobilă, încercați să deschideți Hangouts într-un browser. 

  5. Ștergeți memoria cache a browserului dvs. web și apoi încercați din nou. 

  6. Încercați să ștergeți cookie-urile browserului dvs. și încercați din nou.

  7. Dacă niciuna dintre aceste opțiuni nu a funcționat, atunci probabil că aveți o problemă cu internetul. Contactați asistența tehnică a ISP-ului pentru ajutor suplimentar. 


Alte erori de conexiune Google Hangout

S-ar putea să vedeți alte mesaje de eroare sau să întâlniți alte probleme la încercarea de conectare la Hangouts. Dacă site-ul este defect (și defect) într-un mod foarte important, este posibil să vedeți erori precum 500 Internal Server Error, 403 Interzis și 404 Not Found. În afară de acestea, s-ar putea să întâlniți aceste probleme:

  • Hangouts raportează în mod repetat că încearcă să se reconecteze. Acesta este de obicei un semn al unei conexiuni la internet intermitente la sfârșitul dvs. Puteți încerca să reporniți routerul, să apropiați computerul de routerul Wi-Fi sau să contactați ISP-ul pentru asistență. 
  • Nu puteți utiliza Google Hangouts în browserul dvs. Firefox. Veți dori să utilizați un alt browser, deoarece Google nu mai acceptă apeluri vocale și video în Firefox. 
  • Hangouts nu se poate conecta și raportează o eroare 212 sau 213 sau 214. Aceasta este o problemă destul de rară, legată de o setare deteriorată în instalarea dvs. de GSuite. Dacă sunteți utilizator GSuite și vedeți această eroare, discutați cu persoana care vă administrează GSuite pentru a șterge unitatea organizației Gsuite, a crea un grup nou și a vă atribui noului grup.