Principal : Extensii de fișiere : .zst Fişier

.zst Extensie de fișier

Tip fișier1ZSNES Save File

Dezvoltator ZSNES
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

Ce este ZST fișier?

Fișier de jocuri salvat de ZSNES, un emulator Super Nintendo pentru Windows și Linux; stochează progresul jocului într-o stare salvată, astfel încât jocul să poată fi deschis și reluat ulterior; acum, de asemenea, susținut de emulatorul Snes9x.

Mai multe informații

NOTĂ: ZSNES oferă numeroase stări de salvare de la 0 la 99, care utilizează extensiile de fișiere .ZS1 , .ZS2 și așa mai departe, pentru fiecare stare de salvare. Fișierele pot fi salvate utilizând opțiunea "Salvați starea" din meniul "Joc".

Programe care se deschid ZST fișiere
Windows
Snes9x
ZSNES
Linux
Snes9x
ZSNES
Macintosh
Snes9x
ZSNES

Tip fișier2Zstandard Compressed File

Dezvoltator Zstandard
Categorie Compressed Files
Format N/A

.ZST numărul opțiunii 2

Un fișier ZST este un fișier comprimat cu algoritmul de compresie Zstandard (zstd). Conține un fișier comprimat cu compresie fără pierderi la un nivel specificat de utilizator. Fișierele ZST sunt utilizate pentru reducerea dimensiunilor fișierelor în diverse scopuri, cum ar fi bazele de date, sistemele de fișiere, rețelele și jocurile.

Mai multe informații

După comprimarea unui fișier cu algoritmul zstd, extensia de fișier .zst este atașată în fișierul care este comprimat. De exemplu, fișierul sample.doc devine sample.doc.zst. Când fișierul este decomprimat, extensia .zst este eliminată.

Programe care se deschid ZST fișiere
Linux
Zstandard

Despre fișierele ZST

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .zst este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Zstandard Compressed File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.