Principal : Extensii de fișiere : .zif Fişier

.zif Extensie de fișier

Tip fișier1Zooming Image Format File

Dezvoltator Zoomorama
Categorie Fișiere imagine raster
Format N/A

Ce este ZIF fișier?

Fișierul de imagine de tip raster salvat în formatul imaginii de zoom cu mai multe rezoluții utilizat de software-ul Zoomorama; concepute pentru a permite manipularea fără efort a imaginilor HD.

Mai multe informații

NOTĂ: Imaginile ZIF ar putea fi create cu ZoomCreator și vizualizate pe site-ul web Zoomorama până în 2010, când au fost întrerupte.

Programe care se deschid ZIF fișiere
Windows
Zoomorama ZoomCreator

Tip fișier2Zoomify Image Format File

Dezvoltator Zoomify
Categorie Fișiere imagine raster
Format N/A

.ZIF numărul opțiunii 2

Un fișier ZIF este o imagine salvată în Zoomify Image Format (ZIF), un format utilizat pentru stocarea imaginilor raster multi-rezoluție pentru vizualizarea cu zoom și pană pe Internet. Acesta conține o colecție de imagini mici JPEG sau PNG "tiles" la diferite rezoluții care sunt încărcate în funcție de nivelul de zoom pe care l-a selectat un utilizator. Fișierele ZIF stochează, de asemenea, metadate care includ modul în care sunt organizate plăcile de imagine pentru a crea o imagine mai mare.

Mai multe informații

Fișierele ZIF sunt folosite în primul rând pentru a stoca imagini pe care utilizatorii doresc să le vizualizeze la diferite niveluri de zoom, cum ar fi o vizualizare de munte, o planetă sau un orizont. Mărimea fișierelor poate varia foarte mult de la câteva megabiți până la mai mulți gigaocteți.  În funcție de dimensiunea fișierului ZIF, fișierul poate să stocheze câteva sau mii de plăci de imagine.

NOTĂ: Zoomifia poate fi utilizată pentru vizualizarea fișierelor ZIF și conversia imaginilor salvate în alte formate în format ZIF. >

Programe care se deschid ZIF fișiere
Macintosh
Zoomify

Despre fișierele ZIF

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .zif este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Zoomify Image Format File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.