Principal : Extensii de fișiere : .zbfx Fişier

.zbfx Extensie de fișier

Tip fișierzebNet Backup File Extended

Dezvoltator zebNet
Categorie Fișiere de rezervă
Format N/A

.ZBFX numărul opțiunii

Un fișier ZBFX este un fișier de rezervă creat de programe de backup zebNet. Stochează o copie de rezervă a datelor pentru un client de e-mail, cum ar fi Outlook sau Thunderbird sau un browser web, cum ar fi Chrome sau Firefox. Fișierele ZBFX sunt utile pentru copierea de rezervă a datelor în caz de corupție sau pierdere de informații sau pentru păstrarea informațiilor pe care un utilizator nu dorește să le modifice.

Mai multe informații

Fișierul ZBFX este utilizat în toate programele de backup zebNet pentru stocarea datelor de rezervă. Programele de backup zebNet pentru browserele web includ Backup for Chrome, Backup pentru Firefox, Backup pentru Internet Explorer, Backup pentru Opera Browser și Backup for SeaMonkey. Programele de backup zebNet pentru clienții de e-mail includ Backup for Outlook, Backup pentru Thunderbird, Backup pentru eM Client, Backup pentru Opera Mail, Backup pentru SeaMonkey, Backup pentru Postbox, Backup pentru Live Mail și Backup pentru IncrediMail. >

Programe care se deschid ZBFX fișiere

Despre fișierele ZBFX

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .zbfx este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier zebNet Backup File Extended, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.