Principal : Extensii de fișiere : .z64 Fişier

.z64 Extensie de fișier

Tip fișierNintendo 64 Game ROM

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.Z64 numărul opțiunii

Joc video ROM imagine dintr-un joc Nintendo 64; conține o copie exactă a datelor dintr-un cartuș de jocuri N64; pot fi redate pe un PC folosind software-ul de emulare N64.

Mai multe informații

ROM-urile de jocuri Nintendo 64 utilizează de asemenea extensia .N64 .

Programe care se deschid Z64 fișiere
Windows
Project64
Daedalus
Nemu64
1964
UltraHLE
SupraHLE
Linux
Mupen64Plus
Android
N64oid
Macintosh
OpenEmu
sixtyforce

Despre fișierele Z64

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .z64 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Nintendo 64 Game ROM, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Ce s-a întâmplat? Fiind un tip retro, îmi place să învăț sau să găsesc emulatoare ale vechilor console de jocuri video. Astăzi, am citit intrarea dvs. privind extensia de fișier .z64, deoarece se concentrează pe jocurile Nintendo 64. A fost drăguț să citesc despre asta. Unele dintre favoritele mele din toate timpurile sunt în interiorul acelei console și va fi întotdeauna una dintre cele mai bune console. Să am un format care să conțină o copie exactă a cartușului este ceea ce am nevoie. Uneori, fișierele de emulare nu dispun de unele dintre opțiunile din jocurile originale. Mă bucur că nu este cazul și că fișierele Z64 au date de joc și fișiere de salvare. Chiar dacă jocul pe PC nu este la fel ca pe consola originală, este totuși o experiență minunată. Mulțumesc, frate!