Principal : Extensii de fișiere : .z01 Fişier

.z01 Extensie de fișier

Tip fișierWinZip First Split Zip File

Dezvoltator Corel
Categorie Compressed Files
Format Zip

.Z01 numărul opțiunii

Un fișier Z01 este primul din mai multe fișiere care alcătuiesc o arhivă separată creată cu Corel WinZip, un utilitar popular de comprimare a fișierelor pentru Windows. Acesta conține unul sau mai multe fișiere care au fost comprimate cu compresie Zip pentru a economisi spațiu.

Mai multe informații

Arhivele split Z01 sunt adesea folosite pentru a micșora dimensiunea fișierelor mari pentru atașamentele de e-mail sau descărcările de fișiere. Ele pot fi decomprimate numai dacă sunt disponibile arhivele divizate ( .Z02 , .Z03 , etc.).

Programe care se deschid Z01 fișiere
Windows
ConeXware PowerArchiver
PeaZip
Linux
PeaZip
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
The Unarchiver

Despre fișierele Z01

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .z01 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier WinZip First Split Zip File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua. Nu am fost foarte familiarizat cu o mulțime de extensii de fișiere care conțin numere. Sunt obișnuită cu mp3-urile sau mp4-urile, dar nu și cu acesta. Am citit totul despre extensia .z01 la intrarea dumneavoastră. Excelentă explicație despre ele! Prietenul meu a încercat să mă învețe pentru ce sunt, dar articolul tău a fost mai bun haha. E mișto că pot conține mai multe fișiere comprimate cu compresie Zip. S-ar putea să încep să fac asta cu multe dintre lucrurile stocate în calculatorul meu pentru a economisi spațiu. Mulțumesc pentru observația că ele pot fi decomprimate doar dacă aveți la dispoziție arhivele divizate aferente. Oamenii ar putea încerca să le șteargă crezând că nu mai sunt utile. Grozavă listă de programe, voi încerca să văd care este cel mai bun. Excelent articol!