Principal : Extensii de fișiere : .xccrashpoint Fişier

.xccrashpoint Extensie de fișier

Tip fișierXcode Crash Point File

Dezvoltator Apple
Categorie Fișiere de date
Format N/A

.XCCRASHPOINT numărul opțiunii

Un fișier XCCRASHPOINT este un fișier de eroare creat de Xcode pentru a stoca date despre un accident de aplicație pentru raportare și depanare. Acesta conține un fișier .CRASH și alte jurnale care stochează informații despre starea computerului în momentul unui accident și includ informații despre timestamp, program și memorie de memorie.

Mai multe informații

Apple Xcode este un IDE de dezvoltare software utilizat pentru dezvoltarea aplicațiilor iOS și OS X. Software-ul oferă o suită de instrumente care ajută dezvoltatorii să creeze componente ale interfeței utilizator și să scrie codul sursă.

Puteți să faceți clic dreapta pe un fișier XCCRASHPOINT, apoi să selectați Afișați conținutul pachetului → DistributionInfos → toate → Jurnale. Puteți găsi aici jurnale de blocare care sunt legate de acel accident.

Programe care se deschid XCCRASHPOINT fișiere

Despre fișierele XCCRASHPOINT

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .xccrashpoint este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Xcode Crash Point File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.