Principal : Extensii de fișiere : .wsc Fişier

.wsc Extensie de fișier

Tip fișier1Windows Script Component

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișierele dezvoltatorului
Format Text

Ce este WSC fișier?

Obiect de scripting formatat XML care conține proprietăți și / sau metode; poate fi menționată de unul sau mai multe scenarii; acceptă diferite limbi de dezvoltare software, inclusiv VBScript ( .VBS ), Active Server Pages ( .ASP ) și o varietate de alte limbi.

Mai multe informații

Fișierele WSC permit dezvoltatorilor să creeze componente reutilizabile pentru modelul Component Object Model (COM). Aceste componente permit componentelor software să comunice între ele și cu serviciile oferite de sistemul de operare Windows.

Programe care se deschid WSC fișiere

Tip fișier2WonderSwan Color Game ROM

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.WSC numărul opțiunii 2

Fișier de jocuri folosit de emulatori pentru sistemul de console japonez WonderSwan japonez, care este similar cu Game Boy Color; conține un ROM de joc, care stochează aceleași informații ca și cartușul original de jocuri; pot fi folosite pentru a juca jocuri pe PC cu programe de emulare cum ar fi Oswan sau Cygne.

Programe care se deschid WSC fișiere
Windows
Cygne
Macintosh
OpenEmu
Oswan

Despre fișierele WSC

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .wsc este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier WonderSwan Color Game ROM, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.