Principal : Extensii de fișiere : .wotreplay Fişier

.wotreplay Extensie de fișier

Tip fișierWorld of Tanks Replay File

Dezvoltator Wargaming.net
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.WOTREPLAY numărul opțiunii

Fișierul de jocuri creat de World of Tanks (WoT), joc de luptă pentru un tanc multiplayer; salvează o reluare a luptelor pentru multiplayeri, care poate fi redată mai târziu; salvate în directorul de instalare \ World of Tanks \ Replays \ if înregistrarea replay este activată în opțiunile de joc.

Mai multe informații

Fișierele WOTREPLAY nu stochează date video reale. În schimb, ei stochează locațiile, mișcările și acțiunile fiecăruia dintre jucători, permițând astfel replay-ul să fie re-simulat în software.

Programe care se deschid WOTREPLAY fișiere

Despre fișierele WOTREPLAY

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .wotreplay este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier World of Tanks Replay File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salut! Am încercat recent World of Tanks. Prietenul meu mi-a spus că este unul dintre cele mai bune jocuri de acolo. Din păcate, eu nu sunt atât de bun. Dar, din moment ce are propriul sistem de reluare, pot să-mi urmăresc meciurile și să-mi îmbunătățesc în continuare greșelile. Am citit articolul dvs. despre fișierele .wotreplay. Habar nu aveam că există extensii atât de lungi haha. Este mișto că a fost dezvoltat special pentru acest joc. Mulțumesc că mi-ai indicat cum să le găsesc în director. Nu eram sigur cum funcționa dacă era vorba de un video sau de locații. Din fericire ai rezolvat și această întrebare spunând că simulează meciul în joc. Mulțumesc pentru lista de programe care le citesc. Frumos gest. Continuă să faci treabă bună!