Principal : Extensii de fișiere : .wbfs Fişier

.wbfs Extensie de fișier

Tip fișierWii Backup File System File

Dezvoltator Waninkoko
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.WBFS numărul opțiunii

Formatul de imagine alternativ Wii pentru jocuri conceput de dezvoltatorii Wii homebrew; conține o imagine a unui joc Wii care poate fi încărcat pe o partiție WBFS; utilizate pentru stocarea jocurilor Wii pe dispozitive Secure Digital (SD) sau USB externe formatate în format WBFS.

Mai multe informații

După ce fișierele WBFS au fost stocate pe un dispozitiv extern, acestea pot fi difuzate pe Wii utilizând USB Loader, o aplicație care încarcă imagini pe discuri WBFS. Cu toate acestea, acest proces este neoficial și nu este suportat de producător.

Fișierele WBFS pot avea o dimensiune mult mai mică decât un joc Wii, deoarece nu stochează materialul care este prezent în imaginile discului Wii. p>

NOTĂ: Wiithon poate deschide fișiere WBFS și le poate converti în fișiere .ISO .

Programe care se deschid WBFS fișiere

Despre fișierele WBFS

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .wbfs este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Wii Backup File System File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua, autorule! Am terminat de citit articolul dvs. despre extensia de fișier .wbfs. Habar nu aveam de existența lor. Mulțumită ție, acum pot recunoaște că ele conțin un joc Wii care poate fi jucat pe consolă și pe emulator. Cred că este foarte bine că ați menționat cum pot fi stocate, deoarece aceasta era una dintre preocupările mele. Cu toate acestea, toate informațiile m-au ajutat foarte mult. Faptul de a avea informații despre toate aplicațiile care le pot deschide mi-a salvat viața. Eram îngrijorat că nu există nicio modalitate de a le deschide pe iMac-ul meu. De asemenea, a fost foarte util să aflu că unele dintre proceduri nu sunt oficiale, în cazul în care cineva nu se simte în largul său să le facă. Mulțumesc din nou pentru articol, continuați să le faceți.