Principal : Extensii de fișiere : .vxml Fişier

.vxml Extensie de fișier

Tip fișierVoiceXML File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de date
Format XML

.VXML numărul opțiunii

Fișier text care conține cod scrise în VoiceXML, un limbaj bazat pe XML folosit pentru interacțiunea vocală între om și calculator; include în mod obișnuit funcții de recunoaștere vocală și de sinteză a vorbirii care permit unui computer să interacționeze cu un om prin comenzi vocale.

Mai multe informații

VoiceXML este utilizat în mod obișnuit pentru a procesa comenzi vocale primite de utilizatori prin telefon. Exemplele includ selectarea opțiunilor din meniu, obținerea indicațiilor de orientare și urmărirea comenzilor prin intermediul sistemului de recunoaștere vocală automată.

W3C (World Wide Web Consortium) suportă VoiceXML ca standard web. Primul proiect de VoiceXML 3.0 a fost creat în noiembrie 2008.

Programe care se deschid VXML fișiere
Windows
SyncRO Soft oXygen XML Editor
Voxeo Evolution
Cisco Audium Studio
Genesys Voice Platform
Linux
SyncRO Soft oXygen XML Editor
Macintosh
SyncRO Soft oXygen XML Editor

Despre fișierele VXML

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .vxml este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier VoiceXML File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.