Principal : Extensii de fișiere : .vmsn Fişier

.vmsn Extensie de fișier

Tip fișierVMware Snapshot State File

Dezvoltator VMware
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.VMSN numărul opțiunii

Fișier creat de software-ul de virtualizare VMware; salvează datele mașinii virtuale (VM) pentru un instantaneu, care este o stare înghețată a VM salvată la un moment dat; poate fi una din mai multe instantanee diferite folosite de mașina virtuală; salvat cu un fișier .VMSD , care conține metadatele pentru instantaneu.

Mai multe informații

Snapshot-urile VM sunt utile pentru salvarea unei instalări proaspete a unui sistem de operare (OS) invitat, astfel încât utilizatorii să poată reveni la o instalare curată a sistemului chiar și după instalarea aplicațiilor.

Nu este nevoie să deschideți manual fișierele VMSN, deoarece instantaneele pot fi salvate și încărcate din interfața de utilizare a software-ului VMware.

Programe care se deschid VMSN fișiere
Windows
VMware Workstation
Linux
VMware Workstation
Macintosh
VMware Fusion

Despre fișierele VMSN

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .vmsn este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier VMware Snapshot State File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.