Principal : Extensii de fișiere : .vdb Fişier

.vdb Extensie de fișier

Tip fișier1Symantec Virus Database File

Dezvoltator Symantec
Categorie Fișiere de date
Format Binary

Ce este VDB fișier?

Fișier de bază de date de virusi folosit de Symantec AntiVirus, un program care protejează computerele companiei împotriva virușilor; conține actualizări de definiție a virusului; utilizat pentru a distribui definiții de virusi de la un server AntiVirus clienților atunci când sunt descoperiți viruși noi.

Mai multe informații

Fișierele VDB sunt convertite din .XDB înainte de a fi trimise clienților. Acestea sunt distribuite frecvent în cadrul rețelelor corporative.

Programe care se deschid VDB fișiere

Tip fișier2OpenVDB Volume Database File

Dezvoltator DreamWorks Animation
Categorie Fișiere de date
Format N/A

.VDB numărul opțiunii 2

Un fișier VDB este un fișier de baze de date volumice creat de OpenVDB, o bibliotecă software open source C ++ utilizată pentru a crea efecte speciale în filmele animate DreamWorks. Acesta conține date utilizate pentru a simula efectele volumetrice, cum ar fi norii și fumul, sau reprezintă o suprafață, cum ar fi apa.

Mai multe informații

OpenVDB este folosit de diverse filme de lung metraj, de filme scurte și de seriale TV. Unele dintre titluri includ Cum să-ți antrenezi dragonul 2, Croodii și Puss în cizme.

Programe care se deschid VDB fișiere

Despre fișierele VDB

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .vdb este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier OpenVDB Volume Database File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.