Principal : Extensii de fișiere : .ups Fişier

.ups Extensie de fișier

Tip fișierUPS Patch File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.UPS numărul opțiunii

Patch pentru ROM-uri de joc care pot conține grafice, modele și alte date; utilizat pentru patch-uri mici și mari; pot fi modificate și aplicate la jocuri utilizând diferite utilitare software UPS.

Mai multe informații

Formatul UPS este menit să înlocuiască direct formatul .IPS . Suportă orice dimensiune a fișierului (nu este limitată la 16MB ca în format IPS), precum și patch-uri bidirecționale, ceea ce înseamnă că același patch poate patch-uri și debloca un joc. Formatul utilizează, de asemenea, sumele de control CRC32 pentru a garanta că patch-urile nu se aplică jocurilor incorecte și pentru a menține integritatea.

Programe care se deschid UPS fișiere

Despre fișierele UPS

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .ups este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier UPS Patch File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Hei! Sunt un pic mai curios în legătură cu formatul .ups. Înțeleg că poate conține multe active care sunt incluse în patch-urile ROM, dar mă întrebam dacă există o limită la câte date pot fi încărcate în ele. Apreciez intrarea pe care ai scris-o despre acest fișier de date deoarece consider că este cu adevărat completă și oferă o serie de alternative pentru a încerca să deschizi acest tip de extensie. Eu am folosit instrumentul Tsukuyomi. Este cu adevărat grozav, deoarece este ușor de utilizat și face totul pentru dvs.; trebuie doar să specificați patch-ul și fișierul care urmează să fie corectat. Vă mulțumesc mult pentru informații.