Principal : Extensii de fișiere : .unity3d Fişier

.unity3d Extensie de fișier

Tip fișierUnity Web Player Archive

Dezvoltator Unity Technologies
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.UNITY3D numărul opțiunii

Un fișier UNITY3D este o arhivă de joc 3D folosită de un browser web cu pluginul Unity Web Player instalat pentru a juca un joc 3D online dezvoltat de Unity. Conține materiale, cum ar fi modele, texturi, animații și sunete, și alte date de joc care au fost construite în Unity dintr-un fișier scenă .UNITY .

Mai multe informații

Activele dintr-un fișier UNITY3D sunt stocate într-un format propriu, închis pentru a proteja jocul. Arhiva este destinată exclusiv utilizării pluginului Unity Web Player pentru a reda jocul compilat. Pentru a deschide un fișier UNITY3D, descărcați și instalați Unity Web Player, apoi deschideți fișierul UNITY3D într-un browser web, cum ar fi Mozilla Firefox sau Google Chrome. Este posibil să faceți clic dreapta pe fișierul UNITY3D și să alegeți browserul web prin opțiunea "Deschidere cu".

NOTĂ: Unitatea Web Player a fost întreruptă și nu mai este dezvoltată.

Programe care se deschid UNITY3D fișiere
Windows
Unity Technologies Unity iPhone
Unity Technologies Unity
Macintosh
Unity Technologies Unity Web Player Plugin
Unity Technologies Unity

Despre fișierele UNITY3D

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .unity3d este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Unity Web Player Archive, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salut! Crearea unui joc video a fost întotdeauna un vis. Acum că am un calculator ceva mai puternic, este momentul să încep să mă interesez de modul în care funcționează fișierele de joc. Astăzi am făcut o cercetare și am găsit articolul tău care vorbește despre extensia de fișier .unity3d. Există o mulțime de jocuri care folosesc acest motor și este interesant de văzut cum acest format ajută browserele web. Nu numai că oamenii pot crea jocuri pentru servicii precum steam, dar să vezi cum gândește Unity pentru dezvoltatorii care lucrează online este minunat. Toate lucrurile din interiorul unei extensii de fișier UNITY3D par promițătoare. Va fi un punct de plecare frumos pentru mine pentru a observa modelele, texturile și animațiile pe care le poate oferi motorul. Având în vedere că a fost întrerupt, voi căuta câteva videoclipuri cu oameni care lucrează cu ele lol. La revedere!