Principal : Extensii de fișiere : .umf Fişier

.umf Extensie de fișier

Tip fișierMediaHolder Universal Media Format File

Dezvoltator GetMediaHolder.com
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.UMF numărul opțiunii

Fișier container utilizat de MediaHolder, o aplicație utilizată pentru a descărca fișiere multimedia și cărți electronice; stochează metadatele în plus față de conținutul multimedia; pot stoca informații pentru autor, inclusiv tipurile de fișiere și referințele hiperlink; folosit ca format pentru descărcarea cărților electronice OnRead.com, dar poate fi folosit și pentru alte tipuri de date.

Mai multe informații

Formatul UMF permite ca fișierele multimedia divizate să fie descărcate în fragmente. De asemenea, permite ca datele multimedia descărcate să fie clasificate prin metadatele stocate în fișierele UMF.

NOTĂ: Termenul "universal" se referă la faptul că MediaHolder poate stoca mai multe tipuri de multimedia într-un fișier UMF. Nu se referă la un format de fișier care este omniprezent și recunoscut de mai multe aplicații, deoarece numai MediaHolder acceptă fișiere UMF.

Programe care se deschid UMF fișiere
Windows
GetMediaHolder.com MediaHolder

Despre fișierele UMF

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .umf este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier MediaHolder Universal Media Format File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.