Principal : Extensii de fișiere : .tkr Fişier

.tkr Extensie de fișier

Tip fișierTinker Custom Level File

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.TKR numărul opțiunii

Fișier utilizat de Tinker, un joc de puzzle robot gratuit dezvoltat de Microsoft Games; conține un nivel în care jucătorii controlează Tinker, robotul, prin puzzle-uri și contrapțiuni; utilizat pentru salvarea nivelurilor pre-instalate și a nivelelor personalizate.

Mai multe informații

Nivelurile Tinker stochează obiecte de nivel, locația obiectelor și timpul necesar ca jucătorul să finalizeze nivelul.

Tinker este disponibil în două versiuni diferite, 1) versiunea Windows Vista Ultimate Extras și 2) Microsoft Games for Windows Marketplace. Pentru Windows 7, Tinker poate fi descărcat și instalat numai prin aplicația Microsoft Games for Windows Marketplace.

NOTĂ: Nivelele personalizate pot fi create folosind Editorul de Tinker pentru jocuri de combustibil, dar editorul funcționează numai pentru Windows Ultimate Extras versiune de Tinker.

Programe care se deschid TKR fișiere

Despre fișierele TKR

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .tkr este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Tinker Custom Level File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.