Principal : Extensii de fișiere : .tdt Fişier

.tdt Extensie de fișier

Tip fișier1FirstBreak Concrete Test File

Dezvoltator LogicSphere
Categorie Fișiere de date
Format Text

Ce este TDT fișier?

Fișier utilizat de FirstBreak, un program care testează punctele forte ale amestecurilor de beton; conține rezultatele testelor pentru loturile de beton, inclusiv referința lotului, data, tăria specimenului de încercare, criza, conținutul de aer și temperatura.

Mai multe informații

Fișierele TDT sunt utilizate pentru testarea testelor de beton și furnizarea datelor în testele de analiză statistică FirstBreak. Ele sunt stocate într-un format .CSV .

Programe care se deschid TDT fișiere
Windows
LogicSphere FirstBreak

Tip fișier2Sim Tower Game File

Dezvoltator Maxis
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.TDT numărul opțiunii 2

Fișier creat de Sim Tower: Vertical Empire, un constructor de turn și un simulator de management; conține informații despre gameplay-ul turnului, cum ar fi o bancă, un birou, un cinematograf sau un hotel; nu trebuie să fie deschisă manual.

Mai multe informații

NOTĂ: Sim Tower a fost dezvoltat pentru Windows și Macintosh și lansat în 1994. Nu mai este menținut. Dacă doriți să deschideți aplicația, veți avea nevoie de un emulator DOS, cum ar fi DOSBox.

Programe care se deschid TDT fișiere

Tip fișier3AVCHD Thumbnail File

Dezvoltator Sony and Panasonic
Categorie Fișiere video
Format N/A

.TDT numărul opțiunii 3

Fișier miniatură creat de camere video digitale Sony și Panasonic; conține imagini miniatură ale videoclipurilor înregistrate în format AVCHD (format avansat de codare video înaltă definiție); apare în director când conectați camera video la calculator; nu trebuie să fie deschisă manual.

Mai multe informații

Fișierele TDT pot fi găsite, împreună cu fișierele .TID , în folderul AVCHDTN, care este păstrat în dosarul AVCHD, care este păstrat în folderul privat din camera video.

Comun TDT numele de fișiere

THUMB.TDT - Numai numele fișierelor Sony / Panasonic TDT.

Programe care se deschid TDT fișiere
Windows
Appears in folders in window when connecting Sony/Panasonic camcorder or memory card to computer.
Macintosh
Appears in folders in window when connecting Sony/Panasonic camcorder or memory card to computer.

Tip fișier4THOR Data Tree File

Dezvoltator Daylight Chemical Information Systems
Categorie Fișiere de date
Format Text

.TDT numărul opțiunii 4

Fișierul Arborele THOR (TDT) folosit de THOR-Merlin, un program de bază de date folosit pentru stocarea și recuperarea informațiilor chimice; conține date similare cu un tezaur care relaționează informațiile chimice și conceptele.

Mai multe informații

Fișierele TDT sunt utilizate pentru a raporta informații și pentru a transmite informații între programele care folosesc limbi și termeni diferiți. Ele sunt stocate într-un format de text simplu, dar nu sunt ușor de citit de oameni datorită sintaxei personalizate.

Programe care se deschid TDT fișiere
Windows
Daylight THOR-Merlin System

Despre fișierele TDT

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .tdt este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier THOR Data Tree File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.