Principal : Extensii de fișiere : .sub Fişier

.sub Extensie de fișier

Tip fișier1Subtitle File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de date
Format Text

Ce este SUB fișier?

Fișier text care conține subtitrări utilizate de MicroDVD, DivX și alte formate de filme; include text și puncte de subtitrare pentru fiecare subtitrare; salvat de multe ori împreună cu un fișier video corespunzător și referit în timpul redării.

Mai multe informații

Un alt format de subtitrare utilizat în mod obișnuit este formatul SubRip ( .SRT ).

Programe care se deschid SUB fișiere
Windows
CyberLink PowerDVD
MPlayer
Gretech GOM Player
URUWorks Subtitle Workshop
SoftNI Subtitler Suite
Universal Subtitle Viewer
CyberLink Media Suite
Linux
MPlayer
KSubtile
Gnome Subtitles
Android
J2 Interactive MX Player for Android
Macintosh
Macgo Mac Media Player
MPlayer
Eltima Elmedia Player
iOS
olimsoft OPlayer

Tip fișier2CloneCD Subchannel File

Dezvoltator SlySoft
Categorie Fișiere imagine fișier
Format Binary

.SUB numărul opțiunii 2

Fișier imagine imagine creat în subcanal CloneCD; utilizat cu un fișier .CCD și .IMG pentru a reprezenta imaginea unui disc copiat de pe un CD sau DVD; utilizează de obicei același prefix de fișier ca fișierele CCD și IMG (de ex., image.ccd, image.img și image.sub).

Programe care se deschid SUB fișiere
Windows
SlySoft Virtual CloneDrive

Tip fișier3SubTerra Level File

Dezvoltator Crystal Shard
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.SUB numărul opțiunii 3

Nivel de joc pentru SubTerra, un joc de puzzle 2D care cere jucătorilor să folosească o planificare grijuliu pentru a colecta pietre prețioase și pentru a termina fiecare nivel; conține informații despre aspectul nivelului, precum și obiecte și evenimente incluse în nivel.

Programe care se deschid SUB fișiere
Windows
Crystal Shard SubTerra

Despre fișierele SUB

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .sub este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier SubTerra Level File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua. Am găsit acest site în urmă cu o săptămână, mi-a rezolvat multe din întrebări! Cu această ocazie, am citit despre extensia .sub. După ce am observat-o prima dată, presupunerea mea a fost corectă. Ele sunt folosite ca fișiere de subtitrare. Am descărcat multe filme online și am întâlnit și alte formate, cum ar fi SRT. A fost mișto să aflu despre acesta, deoarece include și informații despre punctele de reper. Acest lucru ajută să ai o sincronizare mai bună cu videoclipul. Mulțumesc că ați explicat că sunt fișiere text cu control asupra momentului în care apare textul. Este interesant să vezi cum mai multe formate de fișiere lucrează împreună într-o singură acțiune. Am avut, de asemenea, unele îngrijorări cu privire la ce playere video le pot citi. Vă mulțumim pentru că ați explicat mai multe despre asta. Continuați să faceți treabă bună!