Principal : Extensii de fișiere : .sln Fişier

.sln Extensie de fișier

Tip fișierVisual Studio Solution File

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișierele dezvoltatorului
Format N/A

.SLN numărul opțiunii

Un fișier SLN este un fișier de structură utilizat pentru organizarea de proiecte în Microsoft Visual Studio. Acesta conține informații bazate pe text despre mediul de proiect și starea proiectului.

Mai multe informații

După deschidere, informațiile din preSolution, Project și postSolution sunt citite din fișierul SLN. Aceste date sunt utilizate pentru a încărca soluția, proiecte în cadrul soluției și orice informații persistente atașate la soluție.

Fișierele SLN sunt similare cu fișierele Windows Program Group ( .VBG ) utilizate de Visual Basic. / p>

Programe care se deschid SLN fișiere
Windows
Microsoft Visual Studio
VSoft Technologies FinalBuilder
Linux
MonoDevelop

Despre fișierele SLN

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .sln este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Visual Studio Solution File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Hei! Intrarea dvs. cu privire la extensia de fișier .sln a fost cea mai bună de pe Google. A fost scurtă, dar concisă și ușor de citit. Un prieten a partajat un fișier cu acest format și nu aveam nicio idee dacă Microsoft Visual Studio îl va deschide. Ar fi grozav dacă Apple ar avea aceeași aplicație, deoarece este foarte ușor de ocolit. Este interesant de citit că acesta conține doar informații text despre mediu. Dacă sunt similare cu fișierele .VBG, ce le face pe acestea atât de diferite? Există vreun motiv pentru a folosi unul în locul celuilalt? Vă mulțumim încă o dată pentru plasarea informațiilor privind utilizările sale. Având fișiere .sln care au date pentru a încărca soluții mă va ajuta să economisesc ceva timp. Continuați să faceți o treabă bună! Până data viitoare.