Principal : Extensii de fișiere : .sitx Fişier

.sitx Extensie de fișier

Tip fișierStuffIt X Archive

Dezvoltator Smith Micro
Categorie Compressed Files
Format Binary

.SITX numărul opțiunii

Un fișier SITX este un fișier comprimat salvat în format arhivat Stuffit X, format implicit folosit de StuffIt 7.0 și ulterior. Dispune de tehnologia exclusivă de comprimare ATOM de la Smith Micro și oferă până la 20% mai multă compresie decât arhivele standard Stuffit ( .SIT ).

Mai multe informații

Formatul SITX acceptă numere lungi de fișiere, conservarea permisiunilor UNIX (adică OS X) și Windows și corecția erorilor, care corectează erorile de transmitere a datelor. De asemenea, suportă protecția prin parolă utilizând criptarea RC4 de 512 biți sau alte metode de criptare, inclusiv AES, DES și Blowfish. Versiunea 9 și versiunile ulterioare oferă o comprimare de 15-30% a imaginilor JPEG.

NOTĂ: StuffIt a fost dezvoltat anterior de Allume Systems (fostă Aladdin Systems), dar este acum dezvoltat și distribuit de Smith Micro.

Programe care se deschid SITX fișiere
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Incredible Bee Archiver
The Unarchiver

Despre fișierele SITX

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .sitx este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier StuffIt X Archive, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua. Cum îți merge ziua? Unele dintre informațiile pe care le-ați împărtășit pe site-ul dvs. m-au ajutat foarte mult. Mai exact, am citit articolul dvs. despre extensia .sitx. Una dintre principalele mele preocupări era legată de programele care le pot deschide. Faptul de a avea o mare varietate de aplicații pe dispozitivele Mac este un mare avantaj. De cele mai multe ori există mult mai multe programe pentru Windows haha. Dacă acest fișier oferă o compresie cu până la 20% mai mare decât arhivele SIT standard, ar trebui să câștige mult mai multă popularitate. Este o nebunie să mă gândesc că este prima dată când aud despre ele. Toate avantajele pe care le are m-au făcut să încerc unele dintre ele. Opțiunea care vă permite să aveți nume de fișiere lungi este grozavă. Mulțumesc, omule!