Principal : Extensii de fișiere : .sims3.backup Fişier

.sims3.backup Extensie de fișier

Tip fișierThe Sims 3 Game Save Backup File

Dezvoltator Electronic Arts
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.SIMS3.BACKUP numărul opțiunii

Fișier de rezervă creat de The Sims 3, un joc de simulare a vieții care vă oferă controlul asupra persoanelor simulate sau "Sims" și modul în care acestea interacționează cu lumea lor; conține datele de joc salvate până la cea mai recentă salvare, care este conținută în fișierul .SIMS3 ; include progresul jocului ca vehicule noi, clădiri și personaje; localizat în folderul "Salvează" din directorul The Sims 3 împreună cu fișierul SIMS3.

Mai multe informații

Dacă aveți un fișier SIMS3 corupt care nu se încarcă, puteți restaura jocul din fișierul SIMS3.BACKUP.

Comun SIMS3.BACKUP numele de fișiere

[numele jocului dvs.] .sims3.backup - numele fișierului creat în dosarul "Salvează" pentru jocul The Sims 3 pe care îl redați când salvați jocul.

Programe care se deschid SIMS3.BACKUP fișiere

Despre fișierele SIMS3.BACKUP

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .sims3.backup este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier The Sims 3 Game Save Backup File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.